2777
2789
عنوان

میترسم دعوا شه

130 بازدید | 11 پست

از دیشب به داداشم گفتم صبحم گفتم ولی هنوز برا بابام سیگار نخریده اونم چندوقته پول دستش نیست و الان میاد خونه دیگه نمیدونم چی جوابشو بدم صبحم بهم گفت نخریده؟گفتم نه یادش رفته حتما

متنفرم از توی این خونه بودن ازین ادما که هر ثانیه بهم استرس میدن انگار من پدرمادرشونم نه اونا

مامانم سر اینکه بیکاره دعوا داره باهاش و اگه جلوی این ی حرفی بزنه یا بگه چرا نخریده دهنش و بار میکنه و هرچی می‌تونه میگه(بچه چند چیزو خبره وسایل خونه پول اب پول برق ...تو ب چ دردی میخوری برو خودت پیدا کن پول سیگارتو)از استرس دارم پودر میشم داداشم لج کرده و من دیگه روم نمیشه بهش زنگ بزنم ولی کاش یکم به فگرمنم باشه گ تو این خونه چ غلطی میکنم با این دوتا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مردم همه اینجور شدن فقط فکر خودشونن قربونت برم منم تو خونه یه شوهر عوضی دارم ک ذره ایی بفکرم نیس همی ...

چقد درکت میکنم واقعا

بابام شیش ماهه خونست و یه ذره فکر مارو نمیکنه فکر داداشم رو نمی کنه که خودشم پول لازم داره با این مخارج سنگین

همش دنبال دوا و سیگار خودشه..

اره متاسفانه هرروز همین داستاناست کاش پسر بودم جدا خدا به این جور آدما چرا دختر نه اصلا چرا بچه مید ...

منم داداشم تو خونه با پدرمادرم خیلی دعوا داره خانوادم میخان سرکار بره مستقیم خونه باشه اونم میخاد بره بیرون بگرده با دوستاش باشه انقد باهاش دعوا دارن داداشمم اخرش یا کتک میخوره یا مجبوره سکوت کنه

چقد درکت میکنم واقعا بابام شیش ماهه خونست و یه ذره فکر مارو نمیکنه فکر داداشم رو نمی کنه که خودشم پ ...

پدر منم اینجور ادمی بود یه قرون نمیداد بهمون نمیذاشتم من کار کنم الانم ازدواج کردم ب شوهرم میگم پول میخام میگه چطور خونه اقات میگفتن دخترمون یه قرون نمیگیره ازمون خیلی قانعه🥲🥲🥲 ن پدرم خوب بود و ن شوهرم خیلی ناراحت کنندس نمیتونمم جدا شم چون خانواده خوبی ندارم

باهاشم نمیشه یه کلمه حرف زد چیزی میگی زود دعوا

پدرمم خیلی بد بود جرات نداشتم دهن وا کنم گفتم شوهر کنم راحت شم الان شوهرمم یه ادم خسیس کار میکنه حقوق ک میدن میگه ندادن ازم قایم میکنه😔 خرجی نمیده دست بزنم داره خیلی سخته خونه پدر سختی بکشی خونه شوهرم همونو ببینی

منم داداشم تو خونه با پدرمادرم خیلی دعوا داره خانوادم میخان سرکار بره مستقیم خونه باشه اونم میخاد بر ...

داداش منم.

ی بار رفته بود مسافرت یکی شون یه ذره ها یه ذره مریض شد کوفت و زهرمارش کردن بچه رو ازبس هرثانیه زنگ زدن بیا حالش بده داره میمیره:|

بچه دوروز نرفته برگشت حالش اصلا خوب نبود فک میکرد چیزی شده و نگفتن..

انقد خرج کردن واقعا بابت گند زدن تو جوونیمون نمیبخشمشون

پدر منم اینجور ادمی بود یه قرون نمیداد بهمون نمیذاشتم من کار کنم الانم ازدواج کردم ب شوهرم میگم پول ...

میفهمم عزیزم

یادم نمیاد آخرین پولی که بهم داده یا اخرین لباسی که گرفته کیه ؟

منم یه بار به مامانم گفتم میخوام یجایی که همه آشناها و کلا محیط دخترونه بود کارکنم دوست ندارم یادم ببارد چ جنجالی به پاکرد

حتی میگه تاوقتی سی چهل سالت بشه نمی زارم ازدواج کنی :))خواهرم بیست سال پیش یکیو دوست داشت اونم همینطور حتی اجازه نداد خواستگاری بیان انقد بدرفتاری کرد که طرف بعد چندسال منتظر موندن رفت ازدواج کرد

خواهرمو که دیوونه کردن تو خونه با رفتاراشون اخرش مجبور شد با یکی چندسال کمسن تر از بابام ازدواج کنه ک الان سر این هزارتا مشکل دارن 

من مثل اون صبور نیستم ولی نمیتونم چیزی به بابام بگم واقعا دهنم قفل میشه میگم کاش یکی بیاد منو ببره ازینجا ن اینکه از چاله بیوفتم تو چاه

پدرمم خیلی بد بود جرات نداشتم دهن وا کنم گفتم شوهر کنم راحت شم الان شوهرمم یه ادم خسیس کار میکنه حقو ...

خیلی سخت و دردناکه:(((❤ شانس نداریم عزیزکم

شاید خیلی بدجنس بنظر بیام ولی بعضی وقتا آرزو میکنم کاش نبود..جونم به لبم رسیده خسته شدم ازین که روزا رو تحمل میکنم تا یه روز خوب بیاد عمره که داره می ره انقدر مزخرف؟