mayly مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 6881 عنوان یزدی داریم اینجا؟ 128 بازدید | 14 پست بگین سوال دارم🌸 من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه 1402/08/14 | 10:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شیربرنجتون عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 12036 خودت یزدی هستی ؟ بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
mayly مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 6881 خودت یزدی هستی ؟ نه یزد زندگی میکنم من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
شیربرنجتون عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 12036 نه یزد زندگی میکنم برا مهاجرت ، چطوره ؟؟؟ بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
mayly مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 6881 برا مهاجرت ، چطوره ؟؟؟ خوبه من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
شیربرنجتون عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 12036 شما یزدی هستین؟ سوال دارم نه گلم در کلتو سایت مشهدی و تهرانی و کرد و ترک بیشترن بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
شیربرنجتون عضویت: 1401/06/16 تعداد پست: 12036 خوبه خودت برا چی رفتی ؟ بارون اومد و یادم داد هرچی آرایش کنی میشوره میبره
mayly مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 6881 خودت برا چی رفتی ؟ دلیلی نمیبینم براتون توضیح بدم🌸 من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41259 عزیزمن یزدیم .سوال داری بپرس اگه اطلاعاتی داشتم خوشحال میشم کمکت کنم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
mayly مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 6881 عزیزمن یزدیم .سوال داری بپرس اگه اطلاعاتی داشتم خوشحال میشم کمکت کنم ممنونم بازار ظرف و ظروفش کجا میشه؟ قوری کتری میخوام بخرمچندتا پاساژ سر زدم خیلی تنوعش کم بود من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41259 ممنونم بازار ظرف و ظروفش کجا میشه؟ قوری کتری میخوام بخرم چندتا پاساژ سر زدم خیلی تنوع ... پاساژکه فایده نداره خیابان ایرانشهرفکرکنم هست که معدن لوازم خونگیه راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
mayly مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 6881 پاساژکه فایده نداره خیابان ایرانشهرفکرکنم هست که معدن لوازم خونگیه اهانایرانشهر سمت کدوم قسمت میشه؟ من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41259 اهان ایرانشهر سمت کدوم قسمت میشه؟ میدان مجاهدین یه سمتش میره به این خیابون بازم سوال کن .من دقیق نمیدونم آخه خودم جهازمواینجانگرفتم راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
mayly مدیر استارتر عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 6881 میدان مجاهدین یه سمتش میره به این خیابون بازم سوال کن .من دقیق نمیدونم آخه خودم جهازمواینجانگ ... مرسی عزیزم🌸 من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 41259 مرسی عزیزم🌸 خواهش میکنم💚 راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤