2777
2789
عنوان

بچه هابیاید...

95 بازدید | 10 پست

منوعشقم هروز باهم درتماس و پیامیم حالا ی هفته ده روزپیش زنگش زدم گفتم چکارمیکنیچ خبرازکارش پرسیدم گفت تو ک میدونی شرایط و کارم همش چجوره چرایسره راجبش میپرسی گفتم خب اگ راجب کارروزمرگی نپرسم چی بگم گفت این۰ همه صحبت موضوع گفتم اوکی و گذشت و دیگ هیچوقت روزا زنگ نزدم ک راجب کارنپرسم

الان فقط شبامیزنگم و درطول شبانه روزپیام حالا ماقراره جابجاشیم دوسه روزه زیادپیامش نمیدم گفتم ببخش اگ زیاد نیستم شباب بزرگیت

بعدنوشت ن تنهاشباروزا و نزدیک یک ماه بامانیستی..

حالا بنظرتون چجورازش دلجویی کنم یجورای فک نکنه نیستم واقعا حواسم و حال دلم باهاشه تجربه نصیحتتون چیه باچه رفتار یاحرفی ازدلش دربیارم ک حق ب جانب نباشه واقعابازبون خوش و ملایمت.

خدایاشکرت...❤️

چقد لوسش کردی اصن چرا همش تو زنگ میزنی

اول به کار و زندگیت برس بعد به اون نزار فک کنه همش بیکاری حال اون و بپرسی من باشم ک عذرخواهی نمیکنم بابت نبودنم چون وقنی نیستم حتما کار دارم 

دلجویی هم نداره بگو عمدی ک نبوده کار داشتم

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد 🥲خدایا شکرت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقد لوسش کردی اصن چرا همش تو زنگ میزنی اول به کار و زندگیت برس بعد به اون نزار فک کنه همش بیکاری حا ...

اخه خیلی دوسش دارم باکوچکترین تغییرم سرد شدنم میریزه بهم چون دقیقاازین حرکت ضربه دیده زنش خیانت کرد۹سال پیش😥نمیخام فکر بدکنه🥺

خدایاشکرت...❤️

چقد لوسش کردی اصن چرا همش تو زنگ میزنی اول به کار و زندگیت برس بعد به اون نزار فک کنه همش بیکاری حا ...

اونم زنگ میزنه خدایی..نمیدونه بخاطر اون حرفش روزا نمیزنگم..نمیخامم ب روش بیارم بخاطر اون موضوعه  بگه عقده ایه🤣

خدایاشکرت...❤️

اخه خیلی دوسش دارم باکوچکترین تغییرم سرد شدنم میریزه بهم چون دقیقاازین حرکت ضربه دیده زنش خیانت کرد۹ ...

عزیزم تو ک مسئول حال بقیه نیستی قرار نیس همه ازت راضی باشن اون با این حرف که زنش دقیقا همینطور بوده میخواد هی تو محبت کنی تو هم کار و زندگی خودت و داری 

از من به تو مصیحت هرچی به خودت و کارات بیشتر اهمیت بدی پیش طرف مقابل ارزشت بیشتر میشه

اونم زنگ میزنه خدایی..نمیدونه بخاطر اون حرفش روزا نمیزنگم..نمیخامم ب روش بیارم بخاطر اون بگه عقده ای ...

همین دیگه داری هرکاری میکنی اون از تو خوشش بیاد و هیچ ضربه ای نخوره در حالی که اون خودش خیلی راحت حرفشو به تو میزنه و فکرتو درگیر کرده 

مثلا الان میدونه تو ساعت ۲ شب تاپیک زدی براش؟

اون الان خوابه قطعا

همین دیگه داری هرکاری میکنی اون از تو خوشش بیاد و هیچ ضربه ای نخوره در حالی که اون خودش خیلی راحت حر ...

اره بخدا عین حقیقت گفتی خداشاهده.اون هرچی ناراحتش کنه دلخورش کنه میگه من بگم قشنگ باحرف متقاعد و قانعم میکنه..ن فک میکنه خوابم خخخخ

خدایاشکرت...❤️