2777
2789

مادرشوهر من یه آدم بشدت دو رو و اهل غیبت و دروغگو هست.  پنچ تا بچه داره با اخلاق گندش همه رو فراری داده . فقط من رفت و آمد داشتم که تصمیم گرفتم منم نرم. ۹ میلیون حقوق مستمری میگیره اما همش چشاش به دست دیگرونه. ما عید خونش ناهار خوردیم اونم چون سالگرد پدرشوهرم بود واگرنه مادرشوهرم خسیس به تمام معناست.  امشب شوهرم گفت بریم خونه مامانم منم نخواستم حرفشو زمین بندازم رفتم . دیدیم شام میپزه بوی سوسیس میومد شوهرم گفت مامان چی میپزی برگشت گفت سوسیس. منم گفتم خیلی وقته ما نخوردیم برگشته زنیکه آشغال میگه آره هر روز گوشت میخوری چرا باید سوسیس بخوری منم برگشتم که اندازه ما حقوق میگیری تو هموبخر بخور مگه به پول شما نمیدن.  حالم ازش بهم میخوره انتظار داره شوهرم هر چی میخره واسه اونم ببرم.‌اومدم به شوهرم گلايه کردم برگشته میگه نمیبینی همه رو فراری داده با اخلاقش تو ببخش بخاطر من

خدایا شکرت🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.