🚶🏻♀️ چند روز پیشم ی نفر خواب رب گوجه فرنگی دید تعبیر میخواست
خدایا منو محو بفرما
هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارممیمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
شاید برنامه ای داشته باشن یا مراسمی که شما هم باشین خوابت خیلی کوتاه چه احساسی داشتی ...
والا داشتم باخودم میگفتم چندمدل غذا درست کرده. آش جو انگار پیش غذا بود 😂
یکم هم خام بود .بعصی وقتا خیلی خوابای عجیب میبینم . اخرین بار هم خواب دیدم دارم بچه شیر میدم و سینه هام پر از شیر. درحالی ک شوهرم مشکل داره بچه دار نمیشیم
خب بعضی خوابا میره رومخ. ادم.مگه چیه کسی بخاد تعبیرشو بدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورمشما نیستی باز شما شاید بتونید تعبیر کوچیکی داشته باشید ولی گوجه فرنگی واقعامعنی ندارل
هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارممیمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
یا دلت مهمونی میخواد یا فکرشو کردی یا هم بحثش مذهبیه تو فکرت
یکی از فامیلاهم هست قراربود ۳۰ تومن بده بهمون چون شوهرم چندماه براش کارکرد شریک بود بعد گفت ادامه نمیدم توافق کردن این مبلغ پول رو بعده چندماه بده .الان زده زیرش گفت سودنکردم من خیلی حساب کرده بودم رو اون پول. و گفتم حلال نمیکنم دیشبم خواب دیدم باز ک زنش یکی از مرده بود و داشت شیون میکرد منم نرفتم نزدیکش تسلیت و اینا بگم اونم هی نگام میکرد .🤔
زنش ناراحت شده براتون ولی فکر کنم مرگ به معنای جهنم سوزان باشه برای مرده
من همش میگم حلال نمیکنم. چون شوهرم بیکار بود. بعد شوهره من چقد ساده اس ۲۰ تومن بهش داد قرض یکماه. اصن دلم میخاد خفه کنم فامیلای شوهرمو. باخودم میگم خودشو زنشو دیدم دیگه سلام علیک نکنم باهاشون. از ما روا نبود به اونا. الان شوهرم رفته شهر غریب دور از هم کار میکنه.نباید پول مارو میخورد
ایشالا. راضی نیستم هیچوقت. هم مستاجریم هم شوهرم تاژه یکماه رفته کار هم مشکل بچه دار شدن داریم. واقعا حلالش نمیکنم.چون شوهرم سره زمین زحمت کشید واس اون کشاورزی. الان ک محصولشو برداشت کرده برگشته گفته سودنکردم اجاره زمین زیاد شد. روزی ک گفت ناهار نخوردم فقط گرفتم خوابیدم تا ذهنم آروم شد