2777
2789
عنوان

دوستان کنکوری

101 بازدید | 15 پست

من تغییر رشته آیی هستم . و در حال حاضر زیست ده و یازده و دوازده میخونم. هر کدوم یه ماه طول می‌کشه. بعد این شیمی می‌خوام شروع کنم . آیا اونم مثل این سخته و یک ماه طول می‌کشه هر پایه 

بله

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

شیمی سختره 

من یازدهمم ، دهنمو سرویس کرده😒

البته اگه با حوصله و عصاب بشینی پاش واست شیرین هم میشه حتی

در مواجه با هنجار شکنی زبونم خیلی تند و تلخه،اینجانب دارای مقدار زیادی صراحت کلام هستم.😊مخاطبای عنتر نشنال اصلاااا اصلااا منو ریپ نکنید و با من وارد بحث نشید،زامبی های وحشی .

با این وضعیت میتونم تا کنکور آماده باشم

بستگی داره به برنامه و توانایی تون 

انشالله که موفق میشید

در مواجه با هنجار شکنی زبونم خیلی تند و تلخه،اینجانب دارای مقدار زیادی صراحت کلام هستم.😊مخاطبای عنتر نشنال اصلاااا اصلااا منو ریپ نکنید و با من وارد بحث نشید،زامبی های وحشی .

یعنی میگی هر دو رو با هم بخونم . الان زیست یازدهمم

مگه الآن براکنکورنمی خونی بعدتوبرنامه ات ۴تاکتاب تخصصی باشه بهتره دیگه عزیزم بنظرم چون تغییررشته ای هستی مشاوربگیری بهتره خوب راهنماییت میکنه

مگه الآن براکنکورنمی خونی بعدتوبرنامه ات ۴تاکتاب تخصصی باشه بهتره دیگه عزیزم بنظرم چون تغییررشته ای ...

منظورم اینطور تک درسی ادامه دادن کلابده تودرطول روزنهایت استفاده رونمیتونی بکنی فوقش ۴یا۵ساعت میخونی دیگه زودخسته میشی