2777
2789
عنوان

لباس بچه هام خوبه برای عروسی ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 53 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسم بچه هات حسین و امیر عباس نیس؟ 

نه فدات شم 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

استارترقیمتشون چنده

باورت میشه سر تا پا ازکتونی تا دورس و جین هاشون شد ۶۴۰۰

خیلی گرون لباس بچه 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

ماشاءالله 😍

جذابای دختر کش 😁😁

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

مبارک باشه . خیلی قشنگ هستند . خدا برات حفظشون کنه 

سلامت باشی 😍

وای چقدگرون 

بخدا همین بود ..لباس های من انقد نشد 

فکر کن حسین و امیر عیاس باشن آیا مادره حسین و امیرعباس اینقدر ساده لوح هست که بگه آره عزیزم اسم فرزن ...

خب باشه بنده خدا بیاد تاپیکام چک کنه متوجه میشه من اون هستم با نه 😹🤭