2777
2789

دو روزه اخلاق همسرم بد شده خداراشکر بینمون مشکلی نیس بهش میگم اخلاقت درست کن چرا بد شدی میگه بخاطر رفتار خودته در صورتی ک من هیچ کاری نکردم تا اینجور موقعه بهش میگم چته یا چرا برام وقت نمیزاری سریع منو بهونه میکنه فقط این چند وقت خیلی بدو بدو و خرج کردن داشته من سعی میکنم باهاش با نرمی لطافت برخورد کنم ک ببینم اوکی میشه ولی نه من خیلی ب هم ریختم امروز فقط گریه کردم نزدیک ب پریود شدنم هست میخام از فردا باهاش سرد خشک رفتار کنم ب نظرتون کارم درسته نمیخام دیگه قربون صدقه اش برم مث خودش میخام رفتار کنم داره برام از همه لحاظ کم میزاره من واقعا به محبتتش نیاز دارم مخصوصا این موقعه ها تا میام اعتراض کنم صداش بالا میبره 😞😞😞😞

عزیزم شاید مسئله کاری هس 

گرونیا بدجور فشار میاره 

برا هممون شاید نمیخواد بهت بگه اینطوری واکنش نشون میده

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم

هممون ازین روزا داریم عزیزم اصلا نگران نباش همینه دیگه زندگی سخت نگیر ایشالااااااا زودی اوکی میشید ، مردا هم یجور نیاز به مهر و محبت و توجه دارن بعضی وقتا ما باید نازشونو بکشیم 🥲😍 شما هم حق داری نزدیک به پریودته زودرنج شدی ولی غصه نخور دوستم میگذره اوکی میشید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شاید مسئله کاری هس  گرونیا بدجور فشار میاره  برا هممون شاید نمیخواد بهت بگه اینطور ...

بله اتفاقا این چند روز فقط دستش تو بدهی قرض بوده درکش میکنم ولی دلم طاقت نداره اینجور رفتار ببینم

هممون ازین روزا داریم عزیزم اصلا نگران نباش همینه دیگه زندگی سخت نگیر ایشالااااااا زودی اوکی میشید ، ...

وقتی بهش اعتراض میکنم میگه گیر نده رو مخ نرو اخه مگه من چی ازش میخام یکم محبت و احساسات بهش میگم من موقعه پریود شدنم خلق خویم ب هم ریحته درکم کن اما انگار ن انگار

بله اتفاقا این چند روز فقط دستش تو بدهی قرض بوده درکش میکنم ولی دلم طاقت نداره اینجور رفتار ببینم

الهییی عزیزم نمیدونم چی بگم

ایشالله ب امید خدا درست میشه 

خدا ایشاالله گره از تمام گرفتارا باز کنه 

اگه یکم بی محلی کنی مطمنی ک درست میشه رفتارش اونو امتحان کن 

یا با رفتار خوب تر از همیشه شرمندش کن

خدایا هزاران مرتبه شکرت من به آرزوم رسیدم🥰🤲🏻.                         ایشالله تمام اونیی ک منتظرن دامنشون رو با نی نی سالم و صالح سبز کن 🤲🏻👶🏻🤱🏻☘️.                                                                     خدایا ازت با تمام وجودم میخوام نی نی مون رو سالم بغلمون بدی 🤰🏻👶🏻😍🥰.                                                                             اگه امضامو خوندی یه صلوات بفرس برا سلامتی نی نی م یا یه آمین از ته دلت بگو 🥹🙏🏻ممنونم
الهییی عزیزم نمیدونم چی بگم ایشالله ب امید خدا درست میشه  خدا ایشاالله گره از تمام گرفتارا با ...

واقعیتش اینکه من تاحالا بی محلی نکردم همیشه یه جور بودم نمیدونم جواب میره یا نه