2777
2789
عنوان

شکاکه یا من حساسم؟!!ی هفتم نشده اخه

327 بازدید | 14 پست

چهارماهه اشناییم اما ی هفتس وارد رابطه جدی شدیم 

قبلا ی بار ازدواج کرده طلاق گرفته ۲۹ سالشه 

منم ۲۰ 

امشب ی کم بیش از حد و واقعا برا دل خودم تیپ زده بودم 

دو دقیقه رفتم ببینمش کافی شاپ داره قرار بود برامون هات چاکلت اماده کنه بیام ببرم 

گفتم اره حوصلم سر رفته یا دوستام بریم دور دور گفت شیطونی نکیندا گفتم ن بابا خبری نیس 

با ی لحن بد گفت اره مشخصه 

یا ی لحظه سرمو کردم تو گوشی ب دوستم بگم الان میام گفت چیکار میکنی گفتم هیچی گفت ی. جوری قفل کردی و اومدی بیرون 

دارم برات حالا با ی لحن طلبکارانه 

خیلی دوست دارم از همین الان بگم من از ادم شکاک بدم میاد من همه چیزم روعه چیز پنهانی از کسی ندارم یا ترسی ندارم با کسی دیگ باشم یا کسیو بخام میگم خودم 

اندوه دوري را چه تسکین است جز خیال 🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودتم طلاق گرفتی؟ 

اگه مجردی بیخیالش شو، با یکی مثل خودت باش

اینم که میگی انگار شکاکه،هیچ، زنی الکی زندگیشو خراب نمیکنه لابد چیزی بوده که طلاق گرفته

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اگه دوستش داری رک بهش بگو که اذیتی برید پیش مشاوره اگه نه هم که دیدی درست بشو نیست کات

واقعا حس میکنم پارانویید 

از رابطه قبلیم و اینه ک هنوز رو اون پسره فاز دارم خبر داره ولی من قول دادم بش گفتم اوکی ی چند هفته پیگیر اون نمیشم 

وقتی قول دادم نباید حساس بشه 

واقعا حس میکنم پارانویید  از رابطه قبلیم و اینه ک هنوز رو اون پسره فتز دارم خبر داره ولی من قو ...

خیلی آروم و منطقی بهش بفهمون 

دیدی لج کرد یا رفتارای عصبی از خودش نشون داد یک ثانیه هم نمون پاش 

خودتم طلاق گرفتی؟  اگه مجردی بیخیالش شو، با یکی مثل خودت باش اینم که میگی انگار شکاکه،هیچ، زن ...

اره تازه با ی بچه سه ساله 

کم کم ازش میپرسم چرا جدا شدی

خیلی آروم و منطقی بهش بفهمون  دیدی لج کرد یا رفتارای عصبی از خودش نشون داد یک ثانیه هم نمون پا ...

الان بهش گفتم شکاکیا 

گفت ن شک نکردم فقط ی سوال پرسیدم ک سراغ اون میری هنوزم یا ن 

اروم بود ولی از چشاش و میمیک صورتش مشخص بود داره حرص میخوره 

شابدم من خیلی شیطون نشون دادم خودمو

ابان بهش گفتم شکاکیا  گفت ن شک نکردم فقط ی سوال پرسیدم ک سراغ اون میری هنوزم یا ن  اروم ...

خب اگه اینجوریه یه فرصت به دوتاتون بده بیشتر آشنا شو با اخلاقش شاید تو زیاد حساس شدی یا شاید اصلا این موضوع از سرش افتاد

الان بهش گفتم شکاکیا  گفت ن شک نکردم فقط ی سوال پرسیدم ک سراغ اون میری هنوزم یا ن  اروم ...

هیچ وقت رفتار خودتو زیر سوال نبر بخاطر مریضی های روحی روانی بقیه.یا اعتماد داره بهت و میمونه یا نداره و میره، حد وسطی نداره که بمونه و اعتماد نداشته باشه

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
تورو خدا بيخيالش شو مناسبت نيس

شاید تونستم قبلیو فراموش کنم کمرنگ ترش کنم

ی ذره ارومم وقتی این هست 

بعد این همه مدت از ی نفر خوشم اومده 

حالا ببینم چی میشه

2790
2778
2791
2779
2792