2777
2789
عنوان

بچه ها پدر شوهرم فوت کرده

382 بازدید | 26 پست

من دیشب خوابش و دیدم-خیلی ناراحت بود چشماش قرمز بود بهش گفتم شما چرا این جوری گفت هروقت پسرم تورو اذیت میکنه من این جوری میشم بعد من گریه کردم-یهو از خواب پریدم-شوهرمم خیلی من و اذیت میکنه -بهش بگم که این خواب و دیدم؟

خسته ترینم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تصورات خودت نبوده

نه به خدا پدرش خیلی خوب بود قبل خواب داشتم با خودم حرف میزدم گفتم چرا فوت کردی من و با این پسرت و مادرش تنها گذاشتی بعد خوابم برد

خسته ترینم

اگه پدرشو دوست داره بگو اینجوری بگو میخوام یچیزی بهت بگم ولی مرددم بگم یانه ولی چون پدرت برام محترمو عزیز بود میگم و داستان خوابتو تعریف کن بگو میخوای باور بکن میخوای نکن فقط گفتم که در جریان موضوع باشی 

بگو ولی فکر نمیکنم باور کنه خدا رحمت کنه پدرشوهرت رو خب یه راست می‌رفت تو خواب پسرش 

منم همین و میگم حرف من و باور نمیکنن باید میرفت تو خواب پسرش

خسته ترینم
اگه پدرشو دوست داره بگو اینجوری بگو میخوام یچیزی بهت بگم ولی مرددم بگم یانه ولی چون پدرت برام محترمو ...

الان میگه الکی داری میگی من قسم میخورم براش

خسته ترینم