2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرمایید؟

مرسي عزيزم الان تايپ ميكنم

اولا چيزي كه ميدونستم اينه ك فرهنگيان مثل روزانه اس يعني دانشگاه هزينه نمي گيره الان چون كنكورش جدا دوستم بهم گفت نه كنكورشو شركت نكن فرهنگيان همون پرديسه هزينه هاي زياد ميگيرن

خودم رشتم تجربيه خانوادم وضعشون متوسطه نميخوام بخاطر دانشگاه رفتنم خيلي هزينه كنن يعني تلاشم رو ميكنم روزانه قبول بشم تة شهرمون

و اينكه همش به اين فكر ميكنم فرهنگيان رو انتخاب كنم يا پرستاري من در واقع حقوق اينده كاريم برام خيلي مهمه ميخوام بتونم حداقل با رفاه دندگي كنم و خودم رو تامين كرده باشم 

بله

مرسي عزيزم الان تايپ ميكنم

اولا چيزي كه ميدونستم اينه ك فرهنگيان مثل روزانه اس يعني دانشگاه هزينه نمي گيره الان چون كنكورش جدا دوستم بهم گفت نه كنكورشو شركت نكن فرهنگيان همون پرديسه هزينه هاي زياد ميگيرن

خودم رشتم تجربيه خانوادم وضعشون متوسطه نميخوام بخاطر دانشگاه رفتنم خيلي هزينه كنن يعني تلاشم رو ميكنم روزانه قبول بشم تة شهرمون

و اينكه همش به اين فكر ميكنم فرهنگيان رو انتخاب كنم يا پرستاري من در واقع حقوق اينده كاريم برام خيلي مهمه ميخوام بتونم حداقل با رفاه دندگي كنم و خودم رو تامين كرده باشم 

مرسي عزيزم الان تايپ ميكنم اولا چيزي كه ميدونستم اينه ك فرهنگيان مثل روزانه اس يعني دانشگاه هزينه ن ...

ماشاالله چقدر اطلاعات دوستت زیاده!!! 

پردیسی که به فرهنگیان میگن به معنای اون پردیسی که به بقیه دانشگاه ها میگن و پول میگیرن نیست

پردیس به مجموعه دانشگاه های فرهنگیان گفته میشه

شما فرهنگیان قبول بشی یه قرون هم از جیبت هزینه نمیکنی حتی بهت حقوق میدن

خرج دانشگاه  و غذا هم از حقوقت کسر میشه

دانشجو فرهنگیان الان حکمش ۷۹۰۰ هست که کسی که خوابگاهی نیست حدودا ۵ میگیره

خوابگاهیا حدودا ۳ تومن دریافتیشونه

پرستار ۵ سال سابقه الان حدودا ۱۳ میگیره معلم ۵ سال سابقه ۱۰ تومن

با این تفاوت که معلم شیفت شب نداره از دوران دانشجویی حقوق و بیمه داره ۴ سال دانشجوییش هم جزوه بازنشستگیش هست یعنی به جای اینکه ۳۰ سال کار کنه ۲۶ سال میکنه ولی پرستاری اینطور نیست

معلمی اگه دیدی بعدا حقوقت کمه نیتونی دانش اموز خصوصی بگیری یا ارشد بگیری تو دانشگاه فرهنگیان تدریس کنی

پرستاری هم میتونی شیفت بیشتر برداری ولی به اینش نگاه کن علاوه بر اینکه شیفت شب داری و تابستونا سرکاری

ممکنه حتی شب عید و تعطیلات هم سرکار باشی و پیش خانوادت نباشی

علاوه بر اون بعد اینکه درست تموم شد اگه بخوای تو پرستاری رسمی بشی باید بشینی برا ازمون بخونی 

وقتی هم قبول شی تا ۴ ۵ سال پیمانی هستی و رسمی نمیشی

باز به انتخاب خودت بستگی داره کدوم رو انتخاب کنی

ماشاالله چقدر اطلاعات دوستت زیاده!!!  پردیسی که به فرهنگیان میگن به معنای اون پردیسی که به بقی ...

مرسي عزيزمخيلي اطلاعات كامل و مفيدي بهم دادين

به اميدا خدا فرهنگيان شهرمون قبول بشم خوابگاه نياز ندارم