2777
2789
عنوان

شوهر و جهیزیه

771 بازدید | 30 پست

دوستان شما شوهراتون موقع جهیزیه خریدنات چ جوری بودن؟بیخیال بودن یا خیلی حساس؟ اصلا بهشون میگفتین میخاین چی بگیرین یا نه همون وقتی میبردین میفهمیدن ؟چه عکس العملایی داشتن؟

شوهر من از وقتی عقد کردیم کم کم بهش میگفتم میخام برم فلان چیزو بخرم و نظر میگرفتم اما رفته رفته یه جوری شد ک تو همه چیز نظر میده و میگ من باید باشم حتی تو کوچکترین چیزا

باورتون میشه سرویس ابکش استیل میخاستم بگیرم میگفت یا من باید باشم یا هم قبل خریو عکس بفرس , وقتی هم ک فرستادم میگف باید مارکش المانی باشه اگر هک شده باشه جرمنی بخر وگرنه نباید بخری 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

جهیزیه چیزیه که خانواده عروس میخره به داماد ربطی نداره شما از اول اشتباه کردین که در مورد جهیزیه نظرش رو خواستین

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

والا شوهر من هیچی نگفت چون از سرشم زیاد بود ولی مادر شوهرم زرزر سر سیسمونی داشت چون نذاشتم کامل بخرن .

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی