2777
2789

برای کار همسرم گرفتم که موندگار بشه توی شرکت چون کارش فصلی بود ۲ ماه سرکار بود ۳ ماه بیکار.امسال سختی کشیدم هیچ خرجی نداشتیم توی شرکتم کمرش اسیب دید یکماه استراحت مطلق بود همش قرض کردیم برا خرجی یا خونواده ها کمک کردن.فقط حلقه داشتم فروختم دادم به زنه اونم شمالیه دعام شد ۳ ملیون ب زور گف ۲ ونیم‌.دخترعموم معرفیش کرد گف فامیلا دوستم پیشش انجام دادن نتیجه دیدن منم بدون اجازه کسی اینکارو کردم الان امشب شوهرم میگه توی شرکت دزدی کردن اسم اونایی ک دعا نوشتم براشون فرار کردن معلوم‌نیست این شرکت چجوریه اسم هرکی رو نوشتم فقط دوتاشون مونده حالم خیلی بده اینم بگم دعاش موکل داره بدون کاغذی خودش انجامش داده نمیدونم الان گیجم واقعا نمیدونم چکار کنم

اخه دعا گرفتن چه كاريه شايد براي شوهره شما بهتره از اون شركت بياد بيرون به خواست خدا بستگي داره انقدر با اين كارا دست تو سرنوشت نبريد خدا قهرش ميگيره

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رها کن اصلا ب هیچی فکر نکن ایمان داشته باش جواب میده 

دختر امروز گف دعا مجدد براش انجام میدم بهش پیام دادم فعلا دعا  درس نکنید تا خبرتون کنم جوابی بهم نداد

اخه دعا گرفتن چه كاريه شايد براي شوهره شما بهتره از اون شركت بياد بيرون به خواست خدا بستگي داره انقد ...

اخه بمونه اونجا خیلی بهترشه حقوق ومزایاش خوبه وقتی تو خونس میره اسنپ هیچ همش خرج ماشینه

هم میشه گفت چه عالی هم اینکه انگار واقعیه ومیگن موکلا یه کاری میکنن بعدش وارد زندگی فرد میشن وزندگیس ...

بهش گفتم گف این درباره ی کاره گف من دعا بد نمیکنم گف اون چیکار تو داره