2777
2789
عنوان

کودک پیش فعال

199 بازدید | 25 پست

کسی کودک پیش فعال داره ؟دارو بهش میدین؟بچم کلاس اول خیلی تو کلاس بازیگوش درس دقت نمیکنه همش میخواد راه بره حرف بزنه آخرم میکه بلد نبستم معلمش گفت آدرس دکتر روانشناس داد بردم امروز تست ازش گرفت یعالمه سوال وبازی آخرش گفت خیلی باهوش ولی حافظه کوتاه مدت مشکل داره باید دارو مصرف کنه ارجاع داد ب روانپزشک بردم بهش سیتالپرام ،سرتالین ایرانی داده خیلی ناراحتم استرس دارم برای شروع اینا😭

بيش فعال درسته  عزيزم  دارودرماني مشكل عدم تمركز و عدم توجهش رو رفع ميكنه جاي نگراني ...

ممنون،شما تجربه دارین؟این دارو ها ضرر نداره چون خودم ی مدت افسرده بودم بد زایمان سیتالپرام خوردم اخه برای بچه کوچیک زود‌تیست🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من به حرف یک دکتر اکتفا نکن بگرد دکتر خوب پیدا کن بعدش این بچه ها چون با قوانین مدرسه آشنا نیستن شلوغ کاری میکنن واسه دارو عجله نکنید ببرید پبش چند دکتر.

خیلی مهم است زندگی ات را با افرادی بگذرانی که نه تنها خوبی تو را می بینند بلکه تو را به آدم بهتری تبدیل می کنند.
ممنون،شما تجربه دارین؟این دارو ها ضرر نداره چون خودم ی مدت افسرده بودم بد زایمان سیتالپرام خوردم اخه ...

من كارشناس كودك هستم تحت نظر دكتر هيچ مشكلي نداره فقط ترشحات شيميايي مغز كودك رو متعادل ميكنه تا بتونه به حالت طبيعي و نرمال برسه 

عجب صبري خدا دارد

بنظرم دارو مصرف نکنه خیلی بهتره چون بعد یه مدت تمرکزشون خوب میشه ولی این داروها اکثرا اعتیاد آورن البته این دوتا دارو را نمی دونم ولی کلا داروهایی که برا تمرکز 

اگه بتونی خودت باهاش تمرین کنی و کمک کنی تو درسها و باهاش بازیهای افزایش تمرکز را انجام بدی عالیه 

به نظر من به حرف یک دکتر اکتفا نکن بگرد دکتر خوب پیدا کن بعدش این بچه ها چون با قوانین مدرسه آشنا نی ...

اخه خودمم میبینم تو‌خونه علائمشو خیلی هم تحقیق کردم من مشکلم شیطنت نیست هیچی تو حافظش نمیمونه همه رو فراموش میکنه حافظه کوتاه مدتش بد روانشناس ب نامی بود بد از کلی سوال وجوابذگفت اینو پسر من پارسالم پیش دبستان همین بود

پسر منم بیش فعالی داشت  حافظه کوتاه مدت هم مشکل داشت قرص ریتالین مصرف کرد...ی کم آروم شد ولی ...

یعنی هنوز حافظش مشکل داره همه چیز رو یادش میره؟ریتالین خارجی میدادین؟قطعش کردی؟

من كارشناس كودك هستم تحت نظر دكتر هيچ مشكلي نداره فقط ترشحات شيميايي مغز كودك رو متعادل ميكنه تا بتو ...

رو وزن اینا هم اثر داره،؟میگن رشد نمیکنه لاغر میشه همینجوری خیلی لاغر انقد غصه میخورم موندم،دیگ همه چی تو ذهنش میمونه بد خوردن؟

بنظرم دارو مصرف نکنه خیلی بهتره چون بعد یه مدت تمرکزشون خوب میشه ولی این داروها اکثرا اعتیاد آورن ال ...

من خودم پسرم  دکتر براش ریتالین تجویز کرد ولی بهش ندادم با معلمش صحبت کردم زنگهای ورزش که سر وصدا کمتر بود تو کلاس و  پسرم تمرکزش یشتر بود باهاش کار میکرد  خدا را شکر الان خیلی بهتره کلاس ششمه و مشکلش تقریبا رفع شده 

بنظرم دارو مصرف نکنه خیلی بهتره چون بعد یه مدت تمرکزشون خوب میشه ولی این داروها اکثرا اعتیاد آورن ال ...

خیلی بازی انجام میدم ولی میدونی چی یادش میره الانم هی درسا سنگین میشه من دنیا دارم باهاش از رنگ انگشتی ونقاشی وهمه چی تمرین میکنم یه کلمه جدید یاد میگیره قبلی یادش رفتع نمیدونم چ غلطی کنم خیلی استرس دارم 

من خودم پسرم  دکتر براش ریتالین تجویز کرد ولی بهش ندادم با معلمش صحبت کردم زنگهای ورزش که سر وص ...

پسر من اصلا میکه نمیمونه باهاش کار کنه یه زنگ در اختیارش بوپ بهش حروف صدا اآ ب یاد داده آخر زنگ پرسیده یادش رفته نمیدونم خودم خیلی ناراحتم 

خیلی بازی انجام میدم ولی میدونی چی یادش میره الانم هی درسا سنگین میشه من دنیا دارم باهاش از رنگ انگش ...

ان شالله درست میشه  وای کلاس اول پسرم برام تداعی شد خیلی غصه میخوردم ولی الان دیگه غصه آینده اش را ندارم در ضمن من یه سال دیرتر فرستادم مدرسه چون گذشت زمان برای افزایش تمرکز عالیه بعد هم کرونا شد و اون دو سه سال خودم باهاش تمرین کردم بعد هم تقریبا نه به طور کامل ولی نود در صد  تمرکز خوب شده  

یعنی هنوز حافظش مشکل داره همه چیز رو یادش میره؟ریتالین خارجی میدادین؟قطعش کردی؟

نه ایرانی

آره هنوزم جالب نیست والا

ی چی رو زود فراموش میکنه ولی گاهی چیزا از چند سال پیش یادشه

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...