2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

1069 بازدید | 44 پست

سلام ... خواهرشوهرم ۲۸ سالشه براش خواستگار اومده ما باهاش قهریم شوهرمم میونه خوبی باهاشون نداره .... پریشب دعوتشون کرده بودن خونه ی نامزدش کل خانواده رو مادرشوهرم ادم خوبیه اومد در حیاط خیلی اصرار کرد ک تنهاییم و ایتا بیاین شمام برید باهامون شوهرم نرفت ولی من با دوتا بچه م رفتم‌... خواهرشوهرم بی محلی کرد البته منم بخاطر قهریودن اصلا بهش نگا نمیکردم چون ی روز قبلش حواسم نبود فک کردم خواهر دیگشه دم در ایستاده یهو سلام دادم حواب نداد .... پریشبم اصلا سلام نداد و حرف نزد بخاطر اصرارای مادرشوهرم رفتم الان دارم خودمو میخورم ک وقتی اینجوری بی محلی قرار بود بکنه چرا پاشدم رفتم باهاشون... بهشون احترام گزاشتم و رقتم ولی اون اینطور برخورد کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز کلی مراسم پیش رو دارن دیگ نرو تا بفهمه عاقبت ای رفتاراچیه

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

رفتنت اشتباه بود وقتی شوهرت نرفته تو چرا رفتی

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

شوهدت نرفته توهم نبایدمیرفتی اونم واسه ادمی مث خواهرشوهرت ولی خب احترام مادرشونوحفظ کردی دیگه افرین

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

مثل منی از روی مهربونی یکاری میکنی بعد پشیمون میشی و جز‌خودخوری هیچ کاری نداری

اشکال نداره توبخاطر مادرشوهرت رفتی نه اون

تو همچنان بی محلش کن و اصلا نبینش

حتی اگه با شوهرت آشتی کرد

ازین به بعد وقتی میبینی شوهرت حاضر نیست بخاطر مامانش و خواهرش بره توام نرو اون بهتر از تو میشناسشون

خواهر شوهرت بچه هس فک میکنه دنیا اینجوریه مغرور شده 

شما خانمی کردی رفتی بزرگی کردید خود خوری نکن بهترین کارو کردی مطمین باش جواب خوبیتو خدا بهت میده خوشحال باش بخدا کار ارزشمندت