2777
2789
عنوان

حرف نزدن بچم

387 بازدید | 23 پست

سلام پسرم سه سال دو ماهشه حرف نمیزنه کلمه مثل بابا مامان هویچ موز مان جون ایما رو میگ ولی جمله نمیتونه بگ گفتار درمانی بردم گفت تمرکز نداره دکتر مغز اعصاب بردم گفت باید مهد بره ببینم تعغییر میکنه یا ن کیا این شرایط داشتن بچشون خوب شده حرف زده ?

زیاد باهاش حرف بزن تمرینش بده

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خواهر چی بگم انگار این تلویزیون و فضای مجازی زیاد رو مغز بچه ها تاثیر گذاشته امواج اینترنت ک نگم برات

دختر منم حرب نمیزنه و کلی تحقیق کردم تا فهمیدم ک چیزی هست به نام سندروم دیجیتالیت

و باید گوشی و تلویزیون تا مدتی اصلا پیششون نباشه و تو شلوعی باشه

دخترم زیبای من💞

زیر دو سال خیلی تلوزیون دیده؟ 

به چشمات زل میزنه؟

وقتی داره بازی میکنه بشین کنارش و مثل گزارشگر فوتبال کارهاش رو گزارشگری کن. مثلا علی داره ماشین ش رو از تو پارکینگ بیرون میاره.

پرخاشگر نشده بابت حرف نزدن.

منم پسرم دیروز سه ساله شد 

مال منم بابا ماما آهو یک دو ده آب اسم هارو میگه ولی حرف نمیزنه 

منم بردم دکتر گفته ببرش مهد 

ولی متاسفانه خیلی وابسته هست ببرمش مهد خودمم باید از صبح تا ظهر بشینم اونجا

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

سلام عزیزم ، شبت بخیر 

پسر من تا سه سالگی کلمه نمی گفت ، بردمش گفتار درمانی 

گفت تمرکز نداره همزمان کاردرمانی ذهنی بردم 

الان پنج سالشه حرف میزنه نه در حد سنش اندازه بچه سه ساله  

پیش دبستانی شروع کرد، خوبه خدارو شکر

ولی تو اگه مهد خوب پیدا کردی از الان بزار 

من نتونستم و تو سن طلاییش خوردیم به کرونا که حتی گفتار درمانی با تاخیر شروع کردم 

هفته ای سه جلسه گفتار و سه جلسه کار درمانی تا سه ماه 

بعد هر کدوم دو بار در هفته 

اواخر هم گفتار دو جلسه و کاردرمانی یک جلسه 

ای خواهر چی بگم انگار این تلویزیون و فضای مجازی زیاد رو مغز بچه ها تاثیر گذاشته امواج اینترنت ک نگم ...

دقیقا درسته پسر منم تلویزیون زیاد میبینه مگ جمعش کنم بعد بفرستم مهد

شما چیکار کردین الان بچتون حرف میزنه تلویزیون جمع کردین

بله کامل جمع کردیم ، گوشی ها هم پاکسازی کردیم هیچ فیلم و بازی توش نبود و بیشتر وسایل بازی و شرکت دادن تو کار خونه تاثیر گزار بود.

زیر دو سال خیلی تلوزیون دیده؟  به چشمات زل میزنه؟ وقتی داره بازی میکنه بشین کنارش و مثل گزارش ...

اره تلویزیون زیاد میبینه پرخاشگر هم شده بخاطر حرف نزدن ب چشمام زل نمیزنه

دقیقا درسته پسر منم تلویزیون زیاد میبینه مگ جمعش کنم بعد بفرستم مهد

حتما جمعش کن کلا بردار

و گوشی ساده بگیر دستت

هر وقت خواب لود استفاده کن

من دیوونه شدم پسر بزرگم‌کوتاه نمیاد جمعش کنم😑

دخترم زیبای من💞