2777
2789
عنوان

بیییااییین

50 بازدید | 6 پست

دختراا من چندتا دوست داشتم یعنی یه اکیپ بودیم خیلی باهم اوکی بودیم بعد سر یه موضوعی من (خودمم) تصمیم گرفتم دیگه باهاشون نباشم و تو سه روز عملیش کردم اولاشم خیلیا میپرسیدن چرا باهم نیستید و از این سوالا منم به هیچکس موضوع رو نگفتم و کلا گفتم که ما با هم قهر نیستیم فقط باهم دوست نیستیم ، که البته برا من واااقعا هم همینطور بود هیچ حس حسودی ناراحتی هیچ چیزی نداشتم ، با اینکه از یکی از دوستام توقع داشتم اون باهام بمونه چون ما با هم به این نتیجه رسیده بودیم که باید از این چند نفر جداشیم ولی خب اونم رفتارشو عوض کردو کلا مصداق بارز آدم دو رو هموونه ولی من خداشاهده هیچ حس خاصی بهم دست نداد (شما رو نمیشناسم که بخوام چرت بگم واقعا هیچ حسی نداشتم حتی اینکه یه ذره از کارش ناراحت بشم ، بعد ولی اونا یجورین انگار عقده کردن😐😂 سر هر چیزی میخوان یه تیکه هم به من بندازن ... کلا حس میکنن من الان دارم به رفاقتشون حسودی میکنم خو نمی‌فهمن یعنی که من خودم نخواستم دیگه باهاشون باشم چجوریههه؟😐😂 واقعا چطور باید با اینا رفتار کرد؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزیزم نمودی مارو ازبس تاپیک زدی😂😂

خب عزیزم تو میای تو نینی سایت درس بخونی مگه؟؟ خب نینی سایت برا همیناست دیگه کاربرد دیگه ای داره خبر ندارم ؟ لابد اینجا محل کشف هسته اتمه ، بعد وقتی من تاپیک میذارم مگه گوشی شما زنگ میخوره یا براتون قبضش میاد 😐

خب عزیزم تو میای تو نینی سایت درس بخونی مگه؟؟ خب نینی سایت برا همیناست دیگه کاربرد دیگه ای داره خبر ...

نیومدم درس بخونم 

ولی وقتی میبینم یکی جواب نمیده ده بار ی تاپیک رو نمیزنم دیگ هم ریپ نزنید خدانگهدار همون دوستات خوب تورو شناختن👏👋

من غمگین ترین دخترشوخ دنیام 🙃
نیومدم درس بخونم  ولی وقتی میبینم یکی جواب نمیده ده بار ی تاپیک رو نمیزنم دیگ هم ریپ نزنید خدا ...

دلم میخواد ده بار دیگه هم بزنم ، شما هم یاد بگیر حداقل تو تاپیک زدن مردم دخالت نکن حدااقللل/:

نینی سایت رو اونقدرا جدی نگرفتم که بخوام مواظب تاپیک زدنم هم باشم .... خدا نگهدارت  

2827
2791
2779
2792