2777
2789

دوستان من امسال یازدهمم بعد خب درسا زیاده من میشنم کلی میخونم بعد چند تا از دوستام که جدی هر روز بیرونن استوری میزارن فکر کنم همه کافه های شهر رو رفتن هر هفته پیش یه تتو آرتیستن هفته ای یکی دو بار پارتی و همیشه آنلاین هستن نفرشون از من خیلی بیشتر میشه بعد من خیلی غصه میخورم نا امید میشم منی که حتی هفته ای یبار هم بخاطر اینکه درس دارم بیرون نمیرم هوشمم خوبه ولی نمیدونم چرا اینطوری میشه حالم خیلییییی بده😭💔

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزممم ناراحت نمره نباش مهم اینه تلاشتو کرده باشی و یاد گرفته باشی

تفریحتم کنار نزار اگه به اندازه باشه خیلیم مفیده

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
درس بخون ولی بیرون حتما برو مغزت باید هوا بخوره و گرنه میخوابه

سه مقدار تفریح رو دارم در حد مطلوب ولی نه به اندازه اونا هر روز بیرونم نمرشون از من بیشتر میشه😭💔

🦋هر کی لایک کنه خره لایک نکن خواهر من آخه🦋جون مادرت لایک نکن✨️کاربری دست دو نفر هست دوستان✨️

چون اونا بلدن چطوری درس بخونن شما فقط وقت میزاری الکی

من خودم پارسال معدل الف شدم با اینکه یه ساعت هم به زور میخوندم و بچه های خرخون کلاس باورشون نمیشد!

باید استراحت کافی تفریح کافی داشته باشه 

ساعت بازدهی بدنت رو پیدا کنی

مثلا من صبحا زود بیدار میشم هر یک دقیقش برام یه ساعت بازدهی داره!

عزیزممم ناراحت نمره نباش مهم اینه تلاشتو کرده باشی و یاد گرفته باشی تفریحتم کنار نزار اگه به اندازه ...

بخدا اینقدر حالم بده حرص میخورم ده برابر اونا میخونم ولی نمرم از اونا کمتره😭💔

چون حواست پیش تفریح کردنای اوناست! خودت پاشی بری بهتره تا اینکه نری و به اینکه اونا دارن تفریح میکن ...

نه نیست شبا فقط نیم ساعت میرم اینستا استوری هارو میبینم هر ۷ روز هفته بیرونن

احتمالا تقلب میکنن که بالاخره او می‌ره. ولی شاید شما بخاطر اضطراب سر جلسه تمرکز نداری

دقیقا خیلی اضطراب دارم

پارتی که نشد زندگی ،دوستانی داشته باش که پارتی  بازی نداشته باشه ،زندگیت بکن درست بخون

همکلاسی هامن خیلی با هم در ارتباط نیستم در حد مدرسه چک کردن استوری و اینا