2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه واقعا میتونی باهاش کنار بیای و اینجوری حالت بهتره خیلی هم خوبه ولی فکر نکنم هنوز باهاش کنار اومده باشید و فقط از سر نا امیدی این حرفا میزنید

اگر تاپیک ها باب میلتان نیست بدون مناقشه ازش گذر کنید 
مگه چندسالته؟ اگه احساس نیاز نمیکنی خب ازدواج نکن ولی مشاوره هم برو

مگه میشه احساس نیاز نکرد ۳۶ سالم هست  از یکی خوشم اومد ازش دور شدم از خودم کوچکتر بود دیگه کسی دلم نمیخواد 

اگه واقعا میتونی باهاش کنار بیای و اینجوری حالت بهتره خیلی هم خوبه ولی فکر نکنم هنوز باهاش کنار اومد ...

اخه من یکی رو دوست داشتم نشد دیگه واقعا نخوانید شدم ازش دور شدم فکر هم نمیکنم اون پی  من رو بگیره 

با رفتن به نفر که دنیا به آخر نمی‌رسه عزیز تلاشتو بکن تو جمع ها برو

دیگه حال و حوصله کسی رو ندارم میدونید  من تا حالا به پسرها با این سن و سالم توجه نکرده بودم همیشه برام سوال بود چجوری انقدر با کسی را میزنن من این پسر رو دوست داشتم اولش  اصلا به من توجه نمی کرد انقدر رفتم و اومدم توجهش جلب شد فهمید که دوستش دارم برای اولین بار تو عمرم دیدم تونستم توجه کسی رو جلب کنم خودم پسره خیلی ذوق داست که من بهش توجه کردم متاسفانه من خدمات حسابداری براشون انجام میدادم با یه تیم بودیم کسی شماره من رو نداره شماره سرپرست کارمن رو داره که به اونم نمیگن هیچ وقت از اونجا رفتم 

سلام یعنی چی این ایده و تفکر؟

مگه چند سالته؟

پس نیازهات چی میشن ؟

این افکار از ذهنت بریز بیرونو پر انرزی و با افکار مثبت ایندتو ببین 

صد در صد ازدواج میکنی چرا نکنی

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم