2789
عنوان

خیال پردازی

56 بازدید | 6 پست

راست من خیلی آدم رویا پردازی و خیال پردازیم چون از بچگی خانوادم زیاد بهم توجهی نمیکردن و در واقعا براشون اهمیتی نداشتم خیلی برا خودم رویا پردازی میکردم و الا که موقع کنکورم هست و دوازدهمم مشکل جدی که دارم رویا پردازیمه میرم توی اتاق که درس بخونم کتاب جلومه ولی خیال پردازی باعث میشه ساعتهاا روی یخ صحفه باسم و هر کاری میکنم نمیتونم کاریش کنم بنظرتون باید چیکار کنم واسه درمانس چون داره لطمه بزرگی بهم میزنه اینم بگم وقتی میرم بیرون یا جایی ه انگار توی این دنیا نیستم و همیشه یه فرد خیالی دارم که باهاش حرف میزنم و درد و دل میکنم و توی خیابون هم که راه میدم اصلا انگار که دارم تو ذهنم با یکی حرف میزنم توجهی به اطراف ندارم

منم دقیقا این طوری بودم ، خیلی درد بدیه ، خیلی ها هم اینجا دارنش

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
منم دقیقا این طوری بودم ، خیلی درد بدیه ، خیلی ها هم اینجا دارنش

خیلی افکارم پریشانی و منی که قبلا نمراتم خوب بود الان واقعا تاثیر بدی روپ گذاشته

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی افکارم پریشانی و منی که قبلا نمراتم خوب بود الان واقعا تاثیر بدی روپ گذاشته

زیاد برو بیرون ، میدونم کنکوری هستی ، ولی راهش اینه بری خیابون ببینی مردم دارن زندگی میکنن ، تلاش میکنن ، بعضی وقتها برو مثلا شده در حد سی تومن برای خودت خرج کن

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️
زیاد برو بیرون ، میدونم کنکوری هستی ، ولی راهش اینه بری خیابون ببینی مردم دارن زندگی میکنن ، تلاش می ...

م متاسفانه خانوادم خیلی مقایسه میکنن واین خیال پردازیم باعث شد لطمه زیادی به زندگیم بخوره و ترس از قبول نشدن و اینکه اگه نشم خانوادم مجبورم میکنن ازدواج کنم این ترس ها داره دیونم میکنه

م متاسفانه خانوادم خیلی مقایسه میکنن واین خیال پردازیم باعث شد لطمه زیادی به زندگیم بخوره و ترس از ق ...

هیچ کس نمیتونه مجبورت کنه 

هیچ وقت اجازه نده