2777
2789
عنوان

یعنی حق با کیه

94 بازدید | 15 پست

بچه ها برا خودم نمی پرسم تورو خدا نپرین بهم😂❤️ دخترا ،دوستم سر یک سوع تفاهم پر یر روز بر میداره ب نامزدش پیام میده میگ تو لیاقت عشق منو نداشتی تو آدم بی ارزشی هستی  برات متاسفم حالا سوع تفاهم این بوده ک پسره ی استوریی گذاشته و روی استوریی یک mانگلیسی بوده و کنار اون یک علامت #‍ بوده بعد اول اسم دوستم این نبوده برداشته هرچی از این قبیل حرفا ب نامزدش زده و بلاکش کرده پسره با ی ایدی دیگ اومده پی ام داده چی شده چرا این حرفا رو زدیی اینج گفت نیازیی ب گفتن دلیل نیست چون دیگ ارزشی نداره  خلاصه نگفت پسره بهش گفت ازت انتظار نداشتم اینجوریی با من حرف بزنی و خلاصه پسره قهر میکنه و دوستم رو بلاک میکنه حالا دوستم همینطور مونده اصلا  شاید اون علامت رو خوده فیلم بوده وگرنه سابقه نداشت نامزدش اینطور رفتار کنه ب نظر تون الان دوستم چیکار کنه پی ام بده ب پسره یا منتظر اون بمونه تورو خدا راهنمایی کنید حالش خوب نیس 

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

آره پی ام بده تقصیر خودش بوده وقتی بدون هیچ دلیلی اینجوری با پسره حرف زده یعنی چی تو بی ارزشی اون حق نداشته حتی به شوخی اینو به طرف بگه 

کلمه ی بی ارزش اصلا خوب نیست ببین حتی به شوخی حق نداشته بگه 

خود کرده را تدبیر نیس 

الان هم باید بره خودش معذرت خواهی کنه

چون بدون هیچ اطلاعی و فقط سره یک کلیپ اینجوری کرده 

کارش اشتباه بوده

قضاوت نادرست خوب نیس اول باید تحقیق میکرد بعد  اگه درست بود  اونم با احترام باید حرف میزد بهش

آره پی ام بده تقصیر خودش بوده وقتی بدون هیچ دلیلی اینجوری با پسره حرف زده یعنی چی تو بی ارزشی اون حق ...

مگ میترسم ب سمتش برم ک تردمیل کنه آخه همون شب براش ی پی ام معذرت خواهی فرستاد ولی میگ حتی سین هم نزده 

از توی اینستا و واتس آپ بلاکش کرده ولی روبیک ن بهش میگم شاید برا این بلاک نکرده ک بهش پی ام بدیی

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگ میترسم ب سمتش برم ک تردمیل کنه آخه همون شب براش ی پی ام معذرت خواهی فرستاد ولی میگ حتی سین هم نزد ...

خب واقعا حرفش درد داشته وجدانن 

یعنی چی آخه اون حرفها 

بدبخت دلیلشو هم پرسیده جوابشو به درستی نداده  

باید بره حضوری پیشش و باهاش صحبت کنه و بگه به این دلیل من اینجوری کردم و فلان بعد هم عذر خواهی کنن 

دوست پسر و دوست دختر که نیستن الان تقریبا زن و شوهر هم میشن دوروز دیگه قراره وارد یک زندگی بشن این رفتارا چیه یکم عاقلانه فکر کنین 

چندسالشونه؟

خوب چرا وقتی نامزدش می‌پرسه اینجوری جواب داده اول درست توضیح بده که جریان چیه بعد ببینه نامزدش چی میگه بعد این همه بد بیراه بگه فکر نکنم دیگه کاری بشه کرد همه چی رو خراب کرده

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

خب واقعا حرفش درد داشته وجدانن  یعنی چی آخه اون حرفها  بدبخت دلیلشو هم پرسیده جوابشو به ...

هر دو بیست

هر دو بیست

خب هردوشون هم کوچیکن 

سنی هم ندارن 

هعی چی بگم 

بگو یکم این چیزارو رعایت کنن 

دوروز دیگه رفتن سره خونه زندگی سره اینچیزای چرت و پرت دعوا راه نندازن 

وقتی مشکلی پیش میاد با دعوا و تهمت و قضاوت اینا چیزی درست نمیشه باید با هم صحبت کنن تا سوتفاهما از بین بره

خب هردوشون هم کوچیکن  سنی هم ندارن  هعی چی بگم  بگو یکم این چیزارو رعایت کنن  ...

ب نظرتون چجوریی توی پیام ازش معذرت خواهی کنه آخه  الان از هم دورن ک بره پیشش  دانشجو توی ی شهر دیگ 

بنظرم شما ک دوستشی به پسره پیام بده بگو ک من تازه فهمیدم دعواتون شده دوستم گفته تو استوری m# نوشتی 

خواستم بدونم واقعن ب دوستم خیانت کردی؟چون دوستم فک میکنه کسی تو زندگیت هس و ....

خلاصه یجور از زیر زبونش بکش بیرون ببین قضیه m چیه

ب نظرتون چجوریی توی پیام ازش معذرت خواهی کنه آخه  الان از هم دورن ک بره پیشش  دانشجو توی ی ...

اگه واقعا نامزدش هست  و دوست پسرش نیس 

بهش پیام بده عزیزم  من اون روز که تو استوری گزاشته بودی فک کردم برای یک دختره دیگه گذاشتی و من یهو اعصابم داغون شد آخه نمتونم تصور کنم تو با کسی دیگه ای باشی و این منو اذیت میکنم ناسلامتی تو شوهرمی و بهم حق بده  

اگه باهات اونطوری حرف زدم از فرط عصبانیت بود ازت میخوام منو ببخشی  

آخرشم اگه شد صداشو کوچولو و بچگانه کنه البته اگه شوهرش از اینجور رفتارها خوشش میاد

بنظرم شما ک دوستشی به پسره پیام بده بگو ک من تازه فهمیدم دعواتون شده دوستم گفته تو استوری m# نوشت ...

خو نمیشناسه منو پسرع میترسم ب جای کمک بهشون بدتر بشه

اگه واقعا نامزدش هست  و دوست پسرش نیس  بهش پیام بده عزیزم  من اون روز که تو استوری گ ...

ن بخدا دوس پسر نیست مرسی از کمکت

بنظرم شما ک دوستشی به پسره پیام بده بگو ک من تازه فهمیدم دعواتون شده دوستم گفته تو استوری m# نوشت ...

خب معلومه که میگه نه من خیانت نکردم 

آخه این چه سوالیع که بره بپرسه