2789
عنوان

تونر یا ژل

1029 بازدید | 13 پست

بچه ها من پوستم خیلی نازکه  و حساس و آرایش روزانه هم درحد ضدآفتاب دارم 

الان میخوام صورتم رو بشورم هر روز اما نه با صابون 

تونر و ژل فرقش چیه کدومش رو بخرم

عزیزم تونر با ژل فرق داره ،اولا ک اصلا صورتت رو با صابون نشور برا همین  دوستت نازک شده دوم اینکه ژل شستشوی صورت حالت مایع یا فومی برای شستن صورته،ک واجبه مرحله بعد استفاده از تونر هستش ک کثیفی ب جا مونده از شستشو روپاک میکنه

عزیزم تونر با ژل فرق داره ،اولا ک اصلا صورتت رو با صابون نشور برا همین  دوستت نازک شده دوم اینک ...

عزیزم پوستم بدتر نمیشه آخه خیلی خیلی نازکه 

آدم هرروز اینا رو بزنه ب پوستش بد نیست؟ 

تونر واجبه به نظرتون یا همون ژل کافیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ژل بده؟  

اره واسه پوست خشک باید فوم استفاده کرد فک کنم خشک حساس باشه پوستت باید موقع خرید بگی مخصوص خشک حساس بهت بده تونر هم همینطور و باید ابرسانی کنی پوستتو نیاز داره شدید

تونر حتما استفاده کنید واقعا یه جورایی واجبه استفادش بعد شستشوی صورت از تونر استفاده کنید بعضی دوستان کارای عجیب غریب میکنن بعد میگن چرا پوستمون خراب میشه 

تونر هم سعی کنید برند های خوب بخرید مثل سراوی درسته گرون تر هستن ولی واقعا عالین من تقریبا همه ی برند های ایرانی و خارجی و استفاده کردم کلا سراوی اوردینری ، کوزارکس ، کلینیک و ایزدین اینا از همه بهتر بودن به هر کی هم معرفی کردم استفاده کردن راضی بودن 

فقط اینکه این برند ها فیک خیلی خیلی زیاد دارن حتما از جای معتبر بگیرید 

من خودم چند بار از پیج ها خریدم فیک فرستادن مرجوع کردم 

یه سایتی هست الان دو ساله از اونجا میخرم همه چیزشون اصل بوده نمایندگی سراوی هستن 

تو گوگل بزنید سراوی ایران یا نمایندگی سراوی میاره براتون مشورت هم بگیرید از مشاوراشون 

تونر حتما استفاده کنید واقعا یه جورایی واجبه استفادش بعد شستشوی صورت از تونر استفاده کنید بعضی دوستا ...

سلام

من پوستم چربه و به شدت دهیدراته شده طوری که به پوست خشک بیشتر شبیه شده حتی خودمم شک میکنم ک پوستم چربه یا خشک. بهد از شست و شو با هم خالی هم اغلب حالت سوزش و کشیدگی و خشکی ایجاد میشه. 

چه روتین پوستی برام پیشهاد میکنید؟ و چه مارکی؟ ( توان مالی بالایی  هم ندارم در حد نهایت ۲ ملیون و پانصد تا ۳). ممنونم از شما

سلاممن پوستم چربه و به شدت دهیدراته شده طوری که به پوست خشک بیشتر شبیه شده حتی خودمم شک میکنم ک پوست ...

یک سرم هیالورونیک بگیر مثلا اوردینری مرطوب کننده هم تونستی کرم کاسه ای هیالورنیک کوزارکس این ترکیب برای دهیدراتگی خوبه اگر نتونستی کرم لایت سیمپل برای مرطوب کننده . ضد افتابم بزن . شوینده هم قوی استفاده نکن