2777
2789
عنوان

عمل بینی

987 بازدید | 14 پست

سلام وای باورم نمیشه چند روزه دارم شربت سکنجبین میخورم بینیم انگار داره قلمی میشه و جمعو جور تر و بهتر میشه البته هنوز اون فرورفتگی زیر بینیم هست ولی از روبه رو کنار بینیم جمع تر شده انگار معجزه شده بهتون پیشنهاد میکنم کسایی که بینیشونو عمل کردن برای ورم بینی حتما شربت سکنجبین بخورین 

عزیزم چطوری درست کردی؟ 

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مایع شیرین سکنجبین گرفتم با اب خنک حل کردم و خوردم 

روزی چند بار؟ 

‏تمام «دوستت دارم» های دنیا یه طرف، اینجا که پابلو نرودا میگه: ‏«از میان تمام چیزهایی که دیده ام، تنها تویی که می خواهم به دیدنش ادامه دهم.» هم یه طرف🧡
دست که میزنم زیر بینیم خالیه و پوستش جمع شده  دکتر برای شما چیزی گفته واسه من گفت میره ولی الا ...

من میخوام برم لیزر فرکشنال که پوستم کلاژن بسازه و قبلش میخوام قرص کلاژن هم مصرف کنم ولی فکر کنم بعد یه مدت درس شه چون پوستمونه اسیب دیده بعد یه مدت کلاژن میسازه من دکترم ک نگفت درست میشه فقط گفت چسبو اشتباه زدی بزو پیش متخصص اگه بشه ژل برات تزریق کنه که رفتم گفت اینجا جای خطرناکیه و اصلا نمیشه ژل و فیلر تزریق کرد