چند دقیقه پیش یه تاپیک زدم که عده ای رو ناراحت کرد. ان شاءالله همه کسایی که تو حادثه پلاسکو بودن صحیح و سالم به آغوش خانواده هاشون برگردند. من بر اساس اخباری که خونده بودم اون تاپیک رو زدم و با نیت خیر. ان شاءالله که کسی مکدر نشده باشه و هرچه زودتر جشن سلامتی همه رو بگیریم❤
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
من تاپیک زدم برای شادی روح کسایی که رفتن فاتحه بخونیم یه عده گفتن جلو جلو عزاداری میکنین و کارت مث کسایی هست که رفتن فیلم گرفتن. من اون تاپیک رو بستم و الان عذرخواهی کردم ان شاءالله که کسی مکدر نشده باشه
انگار نه انگار که هر کدوم دلخوشی یه مادر بودن و امید یه خونه و ....جوونهای مظلوم و رعنا چه بی صدا ..... یاد داداشم میافتم همسن اینا بود و ....نه یادبودی نه عزایی نه هیچی ....فقط برا آقازاده ها عذای عمومی و مراسم میگیرن
نرهای نااااامحترم لطفا درخوا ست ندید ! شما اگه مرد بودید و به درد بخور .الان توی دنیای واقعی یکی هم صحبت شما میشد