2777
2789
عنوان

عذرخواهی

88 بازدید | 15 پست
چند دقیقه پیش یه تاپیک زدم که عده ای رو ناراحت کرد. ان شاءالله همه کسایی که تو حادثه پلاسکو بودن صحیح و سالم به آغوش خانواده هاشون برگردند. من بر اساس اخباری که خونده بودم اون تاپیک رو زدم و با نیت خیر. ان شاءالله که کسی مکدر نشده باشه و هرچه زودتر جشن سلامتی همه رو بگیریم❤
خدایا خیلی دوست دارم شکرت❤❤❤
من بر اساس این اخبار و شنیده ها گفتم ان شاءالله که موثق نیست http://www.isna.ir/news/95103019602/20-%D8%B4%D9%87%DB%8C%D8%AF-%D8%A2%D8%AA%D8%B4-%D9%86%D8%B4%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%AD%D8%A7%D8%AF%D8%AB%D9%87-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D9%88

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

یه عده گفتن کار شما مثل کسایی هست که فیلم میگیرن😑 واقعا من همچین قصدی نداشتم و امیدوارم خدای مهربون خودش دل خانواده هاشون رو شاد کنه
من تاپیک زدم برای شادی روح کسایی که رفتن فاتحه بخونیم یه عده گفتن جلو جلو عزاداری میکنین و کارت مث کسایی هست که رفتن فیلم گرفتن. من اون تاپیک رو بستم و الان عذرخواهی کردم ان شاءالله که کسی مکدر نشده باشه
واااااااا.....یعنی چه .....اصلاهم اینجور نیست ....اونایی که فیلم میگیرن که باید گوشی رو با سیم شار ژر تو حلقشون کنن .....این هم یه خبر رسانی کار شما

لطفا از روی علافی و بیکاری و ....درخواست ندید

هــــــــــــــــــــــر چیزی موافق و مخالف وجود داره
حتی یه انتخاب ساده تو خانواده
این مهمه که تو این اختلافها توهینی نشه کسی ازرده خاطر نکنیم .....

انگار نه انگار که هر کدوم دلخوشی یه مادر بودن و امید یه خونه و ....جوونهای مظلوم و رعنا چه بی صدا ..... یاد داداشم میافتم همسن اینا بود و ....نه یادبودی نه عزایی نه هیچی ....فقط برا آقازاده ها عذای عمومی و مراسم میگیرن

2790
2778
2791
2779
2792