شما فکر کنید کسی میخواد آرایشگاه بزنه یا داره کار میکنه یگ مسایل بهداشتی برای سلامت مشتریا براش خیلی مهمه میخواد بدونه آیا امکان انتقال بیماری از طریق لوازم مشترک مثل ریمل و خط چشم و رژلب که مشترک استفاده میشه وجود داره یا خیر باتوجه به اینکه بعضی بیماریها از طریق ترشحات بزاق وچشم هم قابل انتقالدهند و به هرحال وقتی شما برای کسی ریمل یا خط چشم میکشی ممکنه ترشحات اشکی داشته باشه وهمینطور رژلب
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
معمولا همه خودشون خط چشم وریمل دارند به نظرم هرکسی باید لوازم آرایشی رو خودش ببره تا زمانی که شاید وزارت بهداشت به این مبحث هم یک توجهی کرد چون خیلی آرایشگرها حتی اطلاع ندارند که بخوان رعایت کنند
من که به شخصه نمیرم خودم ارایش میکنم، فقط برا عقد خودم رفتم برا کوتاهی هم که میرم دختره وسواس داره ...
من خودم یک مدت کوتاه آرایشگاه دوره تکمیلی میدیدم حقیقت همه چیز مشترک هست و برام سوال هست چرا وزارت بهداشت هیچوقت هیچ واکنشی نشون نداد واقعا اطلاع ندارن یا به این مبحث توجه نکرده بودن خصوصا که الان همینجا مرتب میبینم خانوما میان از اینجور بیماریها شکایت میکنن که مبتلا شدن