2777
2789
عنوان

خانم های باردار بیاید لطفا

126 بازدید | 12 پست

سلام خانم های عزیز من تنبلی تخمدان دارم روز ۱۲ رفتم سونو گفت فولی هات ۱۰ هست و گفت رحمت عالیه فقط باید تحرک داشته باشی و... خواستم بدونم واقعا با فولی ۱۰ امکان بارداری نیست؟ ایا کسی بوده باردار شده باشه؟ و اینکه یعنی هیچوقت فولی هام رشت نمیکنن؟ 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
رشد میکنن تا روز 14پری ک تخمک ازاد میشه

ولی نوشته بود فولی نا بالغ

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تنبلی دارم، کیفیت تخمک مهترازسایزشه

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
چرا میشه  من خودم با تخمک ۱۰. ۱۱باردار شدم

واقعا؟ عزیزم چه علائمی داشتین؟ دکتر به منم گفت احتمالش هست با فولی ۱۰ بارداررشد  

ببین عزیزم هرچقدر بیخیال تر باشی زودتر نتیجه میگیری

به خدا دیگه برام مهم نیست یعنی دلسرد شدم ولی خب امروز یهو سمت راست شکمم تیر کشیدد یهو شک کردم هرچند من شانس ندارمد🙃

واقعا؟ عزیزم چه علائمی داشتین؟ دکتر به منم گفت احتمالش هست با فولی ۱۰ بارداررشد  

علائم ک یادم نمیاد. چون مال بارداری قبلیمه  ۷ سال پیش

ولی میشه.  فقط با ی شال یا روسری شکمتو همیشه ببند گرم بمونه خیلی تو بارور شدن تاثیر داره

سلام‌عزیزم من‌۱۲بود سر بچه اول باردار شدم 

سلام عزیزم یعنی با فولی ۱۰ هم واقعا  امکان داره؟؟ اخه نوسته بود نا بالغ

سلام عزیزم یعنی با فولی ۱۰ هم واقعا  امکان داره؟؟ اخه نوسته بود نا بالغ

اره‌عزیزم‌هیچی غیر ممکن نیست فقط به چیزی فکرنکن من‌خودم ۷سال باردار نشدم بابهترین‌فولیا زمانی که زدم‌به بی‌خیالی بافولی۱۲باردارشدم

💫درپس هرتاریکی روشنایی هست 💫 مامان پریماه و محمدرضا👩‍❤️‍👨