2777
2789
عنوان

تفسیر nt

268 بازدید | 13 پست

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 

سالمی فقط یکم فری بتا پایینه که اونم فکر‌کنم دکتر برات غربالگری دوم بنویسه که اصلا جای نگرانی نیست من خودمم فری بتام پایین بود دکتر برام نوشته 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سلام دوستان این آزمایش nt

11هفته وشیس روز منه 

البته الان چهار ماه و خوردیم 

فردا نوبت دکتر دارم  میتونید راهنمایی کنید اون قسمت آبی چی نوشته  

وهمینطور اون نمودار که رنگ سبز کمی بیشتره

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
عزیزم بنظر من مشکلی نداره ازمایشت  عدد ان تی چند بود؟؟؟

یک عزیزم 

سالمی فقط یکم فری بتا پایینه که اونم فکر‌کنم دکتر برات غربالگری دوم بنویسه که اصلا جای نگرانی نیست م ...

وای مرسی. آخه امروز رفتم خونه بهداشت گفت حتما به دکتر نشون بده   یه  دومورد باید برسی کنه نمودار. رنگ سبز 

اون متن آبی 

دیگه فوری نوبت گرفتم برا فردا  خیلی نگران شدم

سلام دوستان این آزمایش nt 11هفته وشیس روز منه  البته الان چهار ماه و خوردیم  فردا ...

یکم دور پیش‌ دکتر نمی‌بری ؟! سونو انومالی انجام دادی ؟! 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
وای مرسی. آخه امروز رفتم خونه بهداشت گفت حتما به دکتر نشون بده   یه  دومورد باید برسی کنه ...

احتمال زیاد برات غربالگری دوم بنویسه 

یکم دور پیش‌ دکتر نمی‌بری ؟! سونو انومالی انجام دادی ؟! 

اخه من  دکترم گرگانه خونم گنبده   چون بچه کوچیک دارم نتونستم این ماه زود برم  دکترم هم خیلی خوبه زایمان قبلی پیش ایشون میرفتم  برا همین استثنا اینبار دیر شد  

نه انومالی هنوز ندادم  نفرستاده

اخه من  دکترم گرگانه خونم گنبده   چون بچه کوچیک دارم نتونستم این ماه زود برم  دکترم ه ...

استرس نداشته باش ❤ آزمایش که خوب بود 

استرس نداشته باش ❤ آزمایش که خوب بود 

به امید خدا فردا تازه میخواستم برم برای جنسیت وبعد دکترم 

آخه. تو nt چون زود رفتم گفت معلوم نیس 

التماس دعا

دوستان دکترم گفت هیچ مشکلی نیس جواب خوبه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز