2777
2789
عنوان

دردودل

104 بازدید | 10 پست

بچه ها من چندسالی هست نامزدمو میشناسم اما اخیرن که زیاد با دوستامون میریم مهمونی تولد،حس متوجه شدم که به دخترا نگاه میکنه ،خیره نه گذرا اما متعدد به بدنشون نه به صورتشون

مثلا دوستمون سرش پایین بود من دیدم یک ثانیه نگاهش کرد بعد یک طرف دیگه رو من خیلی ناراحت شدم نمیدونم من حساسم یا واقعا چشم چرونه و بهم بزنم عقد نیستیم

لطفا نظرتون و برام بزارید حتما

سلام بانو. چرا انقد زود از بهم زدن میگی؟خب باهاش حرف بزن. بگو چند باری دیدم این مساله رو تکرار کردی خوشم نمیاد واقعا ناراحت میشم. تو دوست داری من روی مردا زوم کنم. بعد اینکه گفتی مدتی بعد باز زیر نظر داشته باشش. اگه واقعا دوستت داشته باشه حتما اصلاح میکنه خودشو

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه ازدواجی هستید پارتی نرید باهم

چرا؟

ما با دوستایی که زوج هستن شب نشینی زیاد داریم بعد اون اصلا حساس نیست روی پوششم صمیمیتم حتی با دوستای صمیمیش برقصمم گیر نیست اما من چرا حتی رو نگاهشم گیرم نمیدونم هیزه یانه

سلام بانو. چرا انقد زود از بهم زدن میگی؟خب باهاش حرف بزن. بگو چند باری دیدم این مساله رو تکرار کردی ...

اها مشکل من اینه چشم چرون اگرم باشه مگه قابل اصلاحه؟مگ میشه خودشو تغییر بده؟مگ نمیگن ذاتی و غیر ارادیه؟نمیدونم ک🥲

چرا؟ ما با دوستایی که زوج هستن شب نشینی زیاد داریم بعد اون اصلا حساس نیست روی پوششم صمیمیتم حتی با ...

بنظرمن این روشنفکر بازیا تو ایران جواب نمیده ، هرچقد محدوده دوستا کمتر و روابط محتاطانه باشه بهتره

بنظرمن این روشنفکر بازیا تو ایران جواب نمیده ، هرچقد محدوده دوستا کمتر و روابط محتاطانه باشه بهتره

اما اگ هیز باشه چی؟نمیشه که ادم با هیچ کس رفتامد نکنه من از نگاهش به جنس مخالف بیزارم میخام اصلا نگاشون نکنه جز برای صحبت کردن

اها مشکل من اینه چشم چرون اگرم باشه مگه قابل اصلاحه؟مگ میشه خودشو تغییر بده؟مگ نمیگن ذاتی و غیر اراد ...

میگی چند ساله میشناسیش. پس ممکنه واقعا ذاتش اونجوری نباشه. شاید بی هدفه یا اینکه جدیدا اونجوری شد. زود که جدایی راه چاره نیست. فک کن الان وسط زندگی. زود نباید از جدایی بگی. آدمها کنار همن تا همدیگه رو کامل کنن. نه اینکه با یک ایراد زود بگن جدا شیم

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
میگی چند ساله میشناسیش. پس ممکنه واقعا ذاتش اونجوری نباشه. شاید بی هدفه یا اینکه جدیدا اونجوری شد. ز ...

من ترس از ازدواج دارم میترسم برم تو زندگی اون موقعه بگم کاش از همون اول کاتش میکردم

اگ بدونم بهش بگم قابل تغییره بهش میگم چون واسه از دست ندادنم هرکاری میکنه اما اگه دست خودشون نباشه چی نمیدونم شاید بی هوا بوده ،شاید چون روبه روش بوده اینطور شده نمیدونم🤷‍♀️

مرسی که هستین

اما اگ هیز باشه چی؟نمیشه که ادم با هیچ کس رفتامد نکنه من از نگاهش به جنس مخالف بیزارم میخام اصلا نگا ...

هیز و چشم چرون باشه که خیلی بده زندگی خراب میشه، اما ببین تو جمع خانوادگی هم اینجوریه یا نه؟

پدرش چی متعهده به زنش؟پسرا شبیه پدرشون میشن تو این مسائل

هیز و چشم چرون باشه که خیلی بده زندگی خراب میشه، اما ببین تو جمع خانوادگی هم اینجوریه یا نه؟ پدرش چ ...

پدرمادرش باهم زندگی میکنن نه تاحالا دقت نکردم تو جمع خانواده من نه اینجوری نبوده بخام از هیزی بگم روی خودمم نداره یه باره پیراهن نشسته بودم پیشش حواسم نبود پیرهنم جمع شد چشمش با بدنم خورد اما نگاش و برد سمت دیگه ای

خیره نمیشه نگاه گذرا داره ولی