2777
2789
عنوان

کاش میشد

69 بازدید | 9 پست

کاش روزی برسد بعضیا بفهند زود ازدواج کردن هنر نیست زیر ۲۰ سال که اصلا و ابد نباید تو فکر ازدواج باشند ولی طرف فقط ۱۴ چهاده سالش دوست جنس مخالف دارد و آرزو و هدفش میشد ازدواج با این شخص خیلی درد دارد ولی خب خود دختر خانم هم نظرش مثله پدر و مادراس که خب چی باید ازدواج کنم به جای که اعتماد و عزت به نفس شون ببرد بالا و تلاش کنند بنظرم حتی اگه به جای نرسیدند اشکالی ندارد حداقل  در آینده حسرت نمی‌خورند که کاش دیرتر ازدواج کرده بودم یا فلان کار را انجام می‌دادم هرچند که امکان دارد بعضیا خونه باباشون نتوند کاری کنند و به واسطه ازدواج بتوند ولی بازم بنظرم نیست که بخاطر پول و شرایط تو سن کم ازدواج کرد کاش روزی برسد که که همجا حتی روستاها به این درک برسند 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آدم درست کمه 

پس ازدواجی که باهاش بخوای استقلال نداشته باشی یا اجازه چیزای مسخره مثل درس خواندن نداشته باشی تا شصت سالگی هم غلطه من خودم چهارده ازدواج کردم دخترمو هم محروم نمیکنم که یه نفر کنارش باشه و پر پروازش باشه به شرطی که آدم درستی باشه طرفش

به نظرم ازدواج در مقابل پیشرفت کردن و اعتماد به نفس و عزت و نفس و استقلال نیست این طرز تفکر اشتباهه ...

من نگفتم مقابل هم قرار دارند خانواده خیلی نقش مهمی دارند واسه تربیت چرا به جای اینجور مسائل تشویق نکنند به مهارت آموزی یا درگیر شوهر و خونه داری و بچه  کنند ازدواجم از اول تا آخرش شبیه یه ریسک بزرگه من الان با همسرم خیلی خوشبختم ایشون خیلی خوبه و عاشق منه الان شما میتونی تضمین کنی در آینده من و همسرم کنارم هم خوشبخت باشیم بعد چرا یه دختر زیر بیست سال وارد یه دنیا و درگیری بزرگترا بشد اونم تو دورانی که باید از زندگی لذت ببرد و خوشحال باشد هر چیزی  به موقعش خوبه ولی خدایش ۱۴ سالگی موقع ازدواج نیست حتی اگر دختر خیلی باهوش و عاقل باشد ۱۷ تا ۲۰ سالگی بحرانی ترین و دوره طلایی یه دختره برای تلاش و مهارت آمیزی که تمام نیروشا بکار ببرد تشکیل یه زندگی نوع ارتباط به مرد خیلی ایم به همین راحتی نیست الان خواهرشوهر من ۱۸ سالگی ازدواج کرد بعدش هم  باردار شد الان ۲۴ سالش و دو تا بچه ۴ و ۲ ساله دارد اصلا وقت نکرد کنار ازدواج به درس و دانشگاه مهارت آموزی برسد الانم با دو بچه کوچیک میتوند چکار کند تا وقتی یکمی بزرگتر بشد حتی یه لحظه هم نمیتونند پیش هم باشند تنها؛  با اینکه هما دوست دارند امکان دارد هما بکشند خیلی حسود اند تو این مرحله از رشدشون،  بیست و چهارساعت یکی باید مراقب شون باشد حالا در مقابلش یه دختر ۲۴ هست که دانشگاه رفته شاغل شده تازه ازدواج کرده کدوم بهتره خب اونکه که شاغله بهتره ۲۴ هم سنی نیست که حالا بچه دار هم میشه کم کم !! چرا چون حس بهتری دارد و شاید دوست نداشته باشه برای خرجی همش به شوهرش بگه پول بده و جامعه و اطرافیان بیشتر روش حساب می‌کنند و میگند چون دانشگاه رفته و کار دارد دختر زرنگی بوده 

من نگفتم مقابل هم قرار دارند خانواده خیلی نقش مهمی دارند واسه تربیت چرا به جای اینجور مسائل تشویق نک ...

خواهرشوهرتون شاید کم کاری کرده وگرنه من چهارده ساله ازدواجم کردم درسمو خوندم بچه هم دوتا دارم الان هم کار میکنم زندگیمو هم میکنم سنم هم زیاد نیست بیست و پنج سالمه مگه آدم چقد قراره عمر کنه که حالا تا بیست و چه بسا بیشتر به تفریح و خوشگذرونی برسه پس کی قراره خودشو رشد بده و برا اون دنیا خودشو آماده کنه؟ مهارت های زندگی مثل مهارت حل مسأله و این چیزا رو باید از بچگی به بچه ها یاد بدیم نه که وقتی ازدواج کرد بگیم حالا برو یاد بگیر معلومه به مشکل میخوره تازه تا اون سن تفریح کرده مگه دیگه حاضره سختی هم تحمل کنه؟

[QUOTE=316313755]خواهرشوهرتون شاید کم کاری کرده وگرنه من چهارده ساله ازدواجم کردم درسمو خوندم بچه هم دوتا دارم الان ه ...[/QUOTE

مقایسه کردن درست نیست منم قصدم مقایسه نبود ولی هرچیزی یه وقتی دارد من که درک نمیکنم شما چطوری ۱۴ سالگی ازدواج کردید تا آخر عمرم درک نمیکنم چون سن شما هم زیاد نیست ولی اینم درست نیست که فکر کنی چون خودتون تونستی در کنار ازدواج بیشرفت داشته باشید پس در نتیجه هر کسی نتونسته کم کار بوده ،  زندگی خیلی خیلی پیچیده تر از این حرفاس  ، خوشبخت و موفق تر باشید؛  ان اشالله همه دخترا  به وسیله ازدواج در هر سنی  خوشبخت و موفق ترین باشند 

[QUOTE=316313755]خواهرشوهرتون شاید کم کاری کرده وگرنه من چهارده ساله ازدواجم کردم درسمو خوندم بچه هم ...

شما باب مقایسه رو باز کردین وگرنه من میانگین موفقیت های اطرافیانم و دارم که معمولا کم سن و سال ازدواج کردن

شما باب مقایسه رو باز کردین وگرنه من میانگین موفقیت های اطرافیانم و دارم که معمولا کم سن و سال ازدوا ...

اولش نوشتم که هرچیزی سنی دارد و از باب مثال گفتم و مورد مثالم  فروانی زیاد دارد تو جامعه ما ، و گفتم که  چون شما موفق شدی دلیلی ندارد که بگید بقیه بی عرضه و تنبل بودند میشد لطف کنید و جواب ندید چون نه من قانع میشم نه شما و بحث فایده ندارد من که دختر ندارم ولی اگه خدا داد  جوری تربیتش میکنم که هم مسئولیت پذیر باشد هم تو سن ۱۴ سالگی دلش شوهر  یا دوست پسر خوش گذرونی الکی نخواد الانم عزیزم به  خودت نگیر هر کسی یه جور دیگه شما دوست داری اون مدلی زندگی کنید من این مدلی من به شما احترام میزارم و  خدا نگهدارت باشه