2777
2789
عنوان

چرا بعضیا اینقد...

114 بازدید | 16 پست

ارادشون قویه و محکمن 

من چرا بی ارادم؟ چرا هرکاری میخوام انجام بدم تنبلی میکنم خودم میدونم ک باید درس بخونم و تنها فرصتم امساله ک یچیزی قبول شم ولی درس نمیخونم همش امروز فردا میکنم 

چیکار کنم ارادم قوی شه؟ 

دو دیقه کتابو نگا میکنم انگار ک جونمو دارن میگیرن 

چرا به برنامه هام نمیرسم 

چرا چرا 

چیکار کنم بنظرتون؟ 

چهار روز دیگه میشم 18 سال و هنوز هیچ حرفه ای ندارم هیچکاری نکردم ن درس ن هنری ن هیچی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واسه همه کاری ارادع دارم ب جز درس خوندن😐برا همین ترک تحصیل کردم

اره . بعضیا واسه درس خوندن افریده شدن 

خسته نمیشن اصلا

اتحاد . مردم ایران با هر عقیده ای که داریم با هم متحد بمانیم .ای ایران ایران . دور از دامان پاکت دست دگران . بد گهران...🤍

مثلا چه کارهایی انجام بدم؟  تازه من حس میکنم هیچکاری نکردم و دیره

نه وا قعا دیر نیست...

اول اینکه بشین با خودت فکر کن علاقه تو پیدا کن...

ببین میخوای ۱۰سال دیگه چی باشی از هررر نظر...یه هدف ۱۰ساله برا خودت بزار...

بعد هدفتو کوچیک کندبه زمانهای کوچیکتر ....مثلا اگر قراره ده سال دیگه مدیر یه سالن زیبایی باشی باید تا ۵سال دیگه یه آرایشگر ماهرباشی....

بعد برای زمان کمتر مثلا ۲_۳سال 

بعد ۱سال

بعد۶ماه و....

بعد ببین واسه هدف کوتاه مدت باید چه کاری انجام بدی....همین قدمهای کوچیک و برنامه ریزی های روزانه آیندتو میسازه قشنگ همون جوری که میخوای......

امیدوارم خوب بهت توضیح داده باشم

نه وا قعا دیر نیست... اول اینکه بشین با خودت فکر کن علاقه تو پیدا کن...  ببین میخوای ۱۰سال دی ...

چطور علاقمو پیدا کنم؟ 

مشکل اصلیم همینه 

ک نمیدونم علاقم چیه 

هینجوری ع رو هوا رفتم رشته انسانی

بعد هم از نظر جسمی و روحی هوای خودتو داشته باش...

با آدمای درست حسابی معاشرت کن دوست باش..

سعی کن ورزش کنی همیشه تو برنامت باشه...

تفریح سالم داشته باشی...

کتاب غیر درسی انگیزشی بخون....

هوش هیجانیتو بالا ببر....

روابط عمومیت رو قوی کن...

اعتماد بنفستو بالا ببر....

سعی کن آدم تک بعدی نباشی.....

زیادهم ایده آل گرا نباش هرچیزی که از پسش برمیای انجام بده هرچی هم نتونستی به خودت سخت نگیر

چطور علاقمو پیدا کنم؟  مشکل اصلیم همینه  ک نمیدونم علاقم چیه  هینجوری ع رو هوا رفت ...

خب راجعبه شرایط شغلی که میخای درآینده داشته باشی فکر کن...ببین دوست داری کارمند پشت میز باشی یا مثلا مغازه داشته لاشی یا مثلا کار دستی مثل خیاطی آرایشگری نقاشی انجام بدی.....محیط کارت دوست داری چطور باشه....دوست داری دورت شلوغ باشه یا خلوت ....با ادما بیشتر درارتباط باشی یا کمتر....کلا راجعبه مشاغل مختلف تحقیق کن فکر کن...بنویس همه چیزو.....