2777
2789
عنوان

حشره برنج 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 177 پست
واااای خدا بهت صبر بده با اینا براش گزارش بزن بیان تعلیقش کنن نفرتمون یکم بخوابه    

تعلیق نمیشن ک ما تعلیق میشیم 🫥😂

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یه کیسه کوچیک داشتم پیروز دیدم حشره داره

ریختم تو یه قابلمه بزرگ درشو بستم گذاشتم رو بخاری چندساعت موند حشره هاش مردن😂

شماهم اگه برنجت کمه اینکارو بکن چون اونا با نمک و سیو اینا نمیمیرن بعدش لابه لاش فلفل بپاش بریز تو یه ظرف خوب دربسته

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
منم یه کیسه کوچیک داشتم پیروز دیدم حشره داره ریختم تو یه قابلمه بزرگ درشو بستم گذاشتم رو بخاری چندس ...

تابستون چند تا کیسه برنج داشتیم همشون حشره زدن تو آفتاب بزاری میگن برنج میپوسه تازه الان هم که آفتابش تیز نیست و حشره ها کامل نمیمیرن برنج رو تو کیسه های کوچیک بزار بزار تو فریزر یه روز یا صبح تا شب بمونه بعد که درآوردی دیگه تو کیسه ها قبلیشون نزار برو برگ اکالیپتوس بچین و بزار رو برنجهات سیر خشک و چب دارچین هم میتونی بزاری و حتما برنجها رو جایی بزار که هوا جریان داشته باشه راستی نمک هم بزار دیگه عمرا حشره  بزنه ما خیلی راهکار رفتیم فقط این جواب داد 

تابستون چند تا کیسه برنج داشتیم همشون حشره زدن تو آفتاب بزاری میگن برنج میپوسه تازه الان هم که آفتاب ...

راستش من یبار تو فریزر گذاشتم ولی انگار سرما نمیکشه

ولی فکرکنم اون عدس بود من امتحان کردم

درست است که زندگی به هیچ نمی ارزد ، اما ارزش هیچ چیزی هم به اندازه ی زندگی نیست🌼
راستش من یبار تو فریزر گذاشتم ولی انگار سرما نمیکشه ولی فکرکنم اون عدس بود من امتحان کردم

چرا عزیزم. سرمای منفی ۱۵ به نظرت سوسک‌ به اون ریزی رو نمیکشه همون  ساعت اول یخ میزنن یه بار دیگه امتحان کن 

بخدا درکت میکنم بعد تازه میگن جواب نده طلبکارند دقیقا این حس رو چهار روز پیش تجربه کردم

من هروز با این جاهلا سروکار دارم 😂😅خیلی حس بدیه 

مام باید متحد شیم اینارو گزارش بزنیم ادب شن

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️