2777
2789
عنوان

حشره برنج 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 177 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیشد یهو از حشره پریدین به دعوا 😄

چرا امضاتون نصفه نیمه‌ست

واسه تک‌تک لحظه‌هایی که می‌تونستی مثل خودشون جواب بدی،  دل بشکنی و بهشون بدی کنی، ولی نکردی، به خودت افتخار کن بقیه فکر کردن سکوت کردی چون جوابی نداشتی، اما تو سکوت کردی چون نمی‌تونی مثل اون آدما باشی. بحث، بحثِ اصالت و ریشه‌ست!.
نه عزیزم من تا رسیدم تاپیک ترکید

وای انقد حرص  خوردم 

خوب شد نبودی پس 

چندتا  از این کاربر ها و نوچه هاشون اومدن سریع براهمه گزارش میزدن 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
منم دقیقا مثل شما هستم ولی کسی که خودش رو به نفهمیدن زده نمیشه اگاه کرد عزیزم    

بله دقیقا 

من زورم از این میگیره ک ریپ میزنن هرچی در حد خودشون و خانوادشون هست به من میگن 

منم مجبورم سکوت کنم  

توخیابون بود ک لت و پارشون میکردم خیلی بدم میاد از این فوضولا حیف ک فضا مجازیه 😂🤪🤪

بله دقیقا  من زورم از این میگیره ک ریپ میزنن هرچی در حد خودشون و خانوادشون هست به من میگن  ...

واااااای چقدر همین حس رو منم دارم دقیقا اون لحظه به حدی عصبی میشم که با خودم میگن نکنه من یه قاتل بالفطره هستم ولی به مرحله فعلیت نرسیده یعنی اون لحظه اگه طرف جلوی من باشه مستعد کشتنش هم هستم  

واااااای چقدر همین حس رو منم دارم دقیقا اون لحظه به حدی عصبی میشم که با خودم میگن نکنه من یه قاتل با ...

نه عزیزم عادیه 

منم دوسدارم یه روز تو خیابون بگیرم لت وپارشون کنم 😂😂🫥 

من خیلی آدم خونسرد و مهربونی هستم ولی تحمل این دسته از آدما رو ندارم واقعا دوسدارم  لهشون کنم 😂😂😂😒

نه عزیزم عادیه   منم دوسدارم یه روز تو خیابون بگیرم لت وپارشون کنم 😂😂🫥  من خیلی ...

منم خودم خیلی صببورم فدات شم ولی بعضی اوقات واقعا انگار دارند مغز ادم رو میجوند وادم دلش میخواد لت وپارشون کنه ولی دسترسی نداریم وتازه ما رو هم تعلیق میکنند  

منم خودم خیلی صببورم فدات شم ولی بعضی اوقات واقعا انگار دارند مغز ادم رو میجوند وادم دلش میخواد لت و ...

منم مثل خودتم 

اخ عین موریانه هستن بگیرم بزنمشون دلم حال بیاد ها 😂

منم مثل خودتم  اخ عین موریانه هستن بگیرم بزنمشون دلم حال بیاد ها 😂

وااااااای ای گفتید هنوز نیومده تا حالا دوبار بخاطر اینا تعلیق شدم خیلی در صدد جبرانم یه جایی ببینمشون ودائم گزارش بزنم تعلیق شن چون جلوم که نیستن بزنمشون لااقل اینجوری یکم جبران بشه  

وااااااای ای گفتید هنوز نیومده تا حالا دوبار بخاطر اینا تعلیق شدم خیلی در صدد جبرانم یه جایی ببینمشو ...

وای منم حرص میخورم 

الانم یکی شون بهم پیله کرده 😂