2777
2789
عنوان

چرا اخلاق مادرم اینطوری هست؟؟؟؟

297 بازدید | 25 پست

10 ساله تو شهر غربت زندگی میکنم به خاطر کار شوهرم خیلی سختی کشیدم اونم شهر خیلی خیلی محروم بعد از ۱۰ سال می‌خواستیم بریم شهر خودمون مادرم اصلا راضی نیس میگه نیا خودشم اصلا ما کاری به اون  نداریم ها خونه داریم ماشین داریم ولی راضی نیس میگه بمون اونجا نمیدونم چرا

شاید فک میکنه شرایط کاری همسرت اونجا مساعد تره 

لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚‍♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😀به مادرت چه ربطی داره 

هر جا که دلت میخواد زندگی کن

خونه اش نرو ، دوس نداره بری خونه اش برا همین دوس نداره نزدیک باشی

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

ما تو شهر خودمون پولمون نمیرسید خونه بخریم ملدرم زمین ارث پدرشو داد بهم الان داریم روش خونه میسازیم

حرص نَقول،پیتزا بُقول🍕تورو قدر نداشته هام دوست دارم!❤               خوشبختی مهارت نمیخاد،اگه خودت بخای میتونی خوشبخت ترین باشی❤🌬                                                                                           
استارتر عزیز اصلا چرا از مامانت اجازه میگیری؟ مگه میخوای بری توخونه اون بشینی؟ به اون چه ربطی داره؟؟

اخه من ناراحتم میخام دلیل کارش رو بدونم اخه چرا صبح به خاطر این موضوع تلفن رو به روی من قطع کرد

اره والا من یه ذره دردسر هم ندارم ها براش دعوت نکنه نمیرم اونجا

عزیزم نرو کلا 

منم با خانوادم در ارتباط نیستم 

نهایت سالی ۲ بار ببینمشون

زندگی خودت رو بکن ،وابسته مادر و خواهر و...نباش اصلا 

من که اصلاااا برام نیستن و خییییلیم بهم خوش میگذره تو زندگی خودم

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁

وا مگ پولشو مادرت میخاد بده. بگو شوهرم خودش این تصمیمو گرفته

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

ما تو شهر خودمون پولمون نمیرسید خونه بخریم ملدرم زمین ارث پدرشو داد بهم الان داریم روش خونه میسازیم

مادر من رضایت نمیده برم شهر خودم صبح به خاطر این موضوع تلفن رو به روی من قطع کرد