ادویه مخصوص وزیره.من اول سرخ میکنم.بعدپیاز وسیر رو تفت میدم.نمک فلفل زردچوبه ادویه مرغ و زیره و تلف میریزم .بعد که مرغم کامل پخت.میزارم قشنگ ابش بجوشه.اب زیاد داشته باشه اصلا خوشمزه نیست
اول مرغها رو با ی لیوان آب بزار جوش بیاد حرارت رو متوسط کن تا تمام خونابه و کف مانند ازش خارج بشه تقریبا بیست دقیقه که جوشید حرارت رو زیاد کن تا آبش تموم بشه ی کم روغن بریز نه زیاد نه کم و بزار در حد پنج دقیقه همه طرف مرغها سرخ بشن یعنی ی کم طلایی بشن و اون کف های سفید برشته بشن بچسبند کامل به ظرف ،از قبل پیاز ریز ریز یا رنده رو طلایی کن ی دونه هویج رنده هم بریز طلایی بشه با ی فلفل دلمه بزرگ خورد کن اونم تفت بخوره بعد فلفل زردچوبه و نصف ق چ پودر زنجبیل و نصف ق چ دارچین و نصف ق چ پودر هل بزن و دو سه دقیقه تفت بده رب اضافه کن سه چهار دقیقه تفت بده تا بوی خوب بده بعد آب جوش بریز و دو سه قاشق غذاخوری آب غوره و آبلیمو بریز و بریز رو مرغها و دم بزار ،آب نباید زیاد باشه که مزه مرغت بره فقط تقریبا بیاد روی مرغ
اول مرغها رو با ی لیوان آب بزار جوش بیاد حرارت رو متوسط کن تا تمام خونابه و کف مانند ازش خارج بشه تقریبا بیست دقیقه که جوشید حرارت رو زیاد کن تا آبش تموم بشه ی کم روغن بریز نه زیاد نه کم و بزار در حد پنج دقیقه همه طرف مرغها سرخ بشن یعنی ی کم طلایی بشن و اون کف های سفید برشته بشن بچسبند کامل به ظرف ،از قبل پیاز ریز ریز یا رنده رو طلایی کن ی دونه هویج رنده هم بریز طلایی بشه با ی فلفل دلمه بزرگ خورد کن اونم تفت بخوره بعد فلفل زردچوبه و نصف ق چ پودر زنجبیل و نصف ق چ دارچین و نصف ق چ پودر هل بزن و دو سه دقیقه تفت بده رب اضافه کن سه چهار دقیقه تفت بده تا بوی خوب بده بعد آب جوش بریز و دو سه قاشق غذاخوری آب غوره و آبلیمو بریز و بریز رو مرغها و دم بزار ،آب نباید زیاد باشه که مزه مرغت بره فقط تقریبا بیاد روی مرغ
پیاز فلفل دلمه هویج . اول پیازتو شیشه ای خرد کن بریز کف قابمله بعدم مرغارو بچین روش پیاز دوتا باشه بهتره برای ۵ تا تیکه. رو مرغا نمکو زدچوبه بریز در ظرفو بذار تا پیاز اب بندازه بعدم سرخ کن با حرارت ملایم .هویجو فلفل دلمه هاتم خرد کن ب شکل دلخواه بریز روش با رب کمی تفت خورد ابو اضافه کن بذار دوساعت جا بیفته . طعمش عالی میشه .
شوخی کردم ☺️ من مرغو با پیاز فراوون و نمک و رب و کمی زردچوبه و فلفل قرمز و زعفرون و گاهی هویج، با آب کم میذارم ۳ ساعتی میپزه، هرکی میخوره ازم دستور پخت میخواد 😁
حال من، حال اون آدم زخمیه که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره خوش نشسته بمیره...