2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادویه مخصوص وزیره‌.من اول سرخ میکنم.بعدپیاز وسیر رو تفت میدم.نمک فلفل زردچوبه ادویه مرغ و زیره و تلف میریزم .بعد که مرغم کامل پخت.میزارم قشنگ ابش بجوشه.اب زیاد داشته باشه اصلا خوشمزه نیست

من مرغم خوشمزه میشه ولی مجلسی نمیشه به درد دورهمی میخوده🫠

مرغ من تو خونگی میشه 🤣🤣

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

اول مرغها رو با ی لیوان آب بزار جوش بیاد حرارت رو متوسط کن تا تمام خونابه و کف مانند ازش خارج بشه تقریبا بیست دقیقه که جوشید حرارت رو زیاد کن تا آبش تموم بشه ی کم روغن بریز نه زیاد نه کم و بزار در حد پنج دقیقه همه طرف مرغها سرخ بشن یعنی ی کم طلایی بشن و اون کف های سفید برشته بشن بچسبند کامل به ظرف ،از قبل پیاز ریز ریز یا رنده رو  طلایی کن ی دونه هویج رنده هم بریز طلایی بشه با ی فلفل دلمه بزرگ خورد کن اونم تفت بخوره بعد فلفل زردچوبه و نصف ق چ  پودر زنجبیل و نصف ق چ دارچین و نصف ق چ  پودر هل بزن و دو سه دقیقه تفت بده رب اضافه کن سه چهار دقیقه تفت بده تا بوی خوب بده بعد آب جوش بریز و دو سه قاشق غذاخوری آب غوره و آبلیمو بریز و بریز رو مرغها و دم بزار ،آب نباید زیاد باشه که مزه مرغت بره فقط تقریبا بیاد روی مرغ

گذاشتی بلایک 🙏🥲❤️

اول مرغها رو با ی لیوان آب بزار جوش بیاد حرارت رو متوسط کن تا تمام خونابه و کف مانند ازش خارج بشه تقریبا بیست دقیقه که جوشید حرارت رو زیاد کن تا آبش تموم بشه ی کم روغن بریز نه زیاد نه کم و بزار در حد پنج دقیقه همه طرف مرغها سرخ بشن یعنی ی کم طلایی بشن و اون کف های سفید برشته بشن بچسبند کامل به ظرف ،از قبل پیاز ریز ریز یا رنده رو  طلایی کن ی دونه هویج رنده هم بریز طلایی بشه با ی فلفل دلمه بزرگ خورد کن اونم تفت بخوره بعد فلفل زردچوبه و نصف ق چ  پودر زنجبیل و نصف ق چ دارچین و نصف ق چ  پودر هل بزن و دو سه دقیقه تفت بده رب اضافه کن سه چهار دقیقه تفت بده تا بوی خوب بده بعد آب جوش بریز و دو سه قاشق غذاخوری آب غوره و آبلیمو بریز و بریز رو مرغها و دم بزار ،آب نباید زیاد باشه که مزه مرغت بره فقط تقریبا بیاد روی مرغ

پیاز فلفل دلمه هویج . اول پیازتو شیشه ای خرد کن بریز کف قابمله بعدم مرغارو بچین روش پیاز دوتا باشه بهتره برای ۵ تا تیکه. رو مرغا نمکو زدچوبه بریز در ظرفو بذار تا پیاز اب بندازه بعدم سرخ کن با حرارت ملایم .هویجو فلفل دلمه هاتم خرد کن ب شکل دلخواه بریز روش با رب کمی تفت خورد ابو اضافه کن   بذار دوساعت جا بیفته . طعمش عالی میشه .

اول مرغها رو با ی لیوان آب بزار جوش بیاد حرارت رو متوسط کن تا تمام خونابه و کف مانند ازش خارج بشه تق ...

این دستور کدوم رستورانه که گفته مرغ رو تو خونابه و کف بجوشون تا ابش تموم شه؟!😷

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
دقیقا با چشم بسته باید خورد😂

شوخی کردم ☺️ من مرغو با پیاز فراوون و نمک و رب و کمی زردچوبه و فلفل قرمز و زعفرون و گاهی هویج، با آب کم میذارم ۳ ساعتی می‌پزه، هرکی می‌خوره ازم دستور پخت میخواد 😁

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...