2777
2789

اصلا بهش توجه نکن درست میشه اهمیت بدی بفهمه گه این اخلاقش برات مهمه بدترمیکنه

دوستان من خانوم هستم خواهشااشتباهی نگیرین هرکاری کردم نتونستم اسم کاربریم عوض کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من‌ پسرم ۲ سالشه یه مدت خیلی شدید لجباز و جیغ میزد یه چیزی زو یاد گرفتم این که مادر ها عصبی بشن نتونن خودشون رو کنترل کنن از لجبازی بچه ها سرشون جیغ بزنن بچه ها جیغ جیغو و لجباز میشن 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

منم دخترم ۲ سال و نیمشه یه مدت خیلی جیغ میزد فقط وقتی جیغ میزنه اهمیت نمیدم و میگم آروم صحبت کن جیغ میزنی متوجه نمیشم چی میگی

بعد یه کار دیگه ای که خیلی جواب داد به نظرم در طول روز زیادتر بهش محبت میکنم هی بغلش میکنم بوسش میکنم نوازشش میکنم همراه با محبت کلامی 

روزی نیم ساعت هم کامل حواسمو میدم بهش و باهاش بازی میکنم 

و اینکه در طول روز دو سه بار ازش میپرسم مامان چی دوست داری برات بیارم؟ چیکار کنم برات؟ چی خوشحالت میکنه و اونو براش انجام میدم

احساس میکنم خیلی بهتر و آرومتر شده