2777
2789
عنوان

کمال گرایی

197 بازدید | 13 پست

بچه ها به نظرتون کمال گرایی بده؟ 

من خودم کمال گرا هستم اما برای بقیه نه برای خودم فقط یعنی اونجوری نیستم از بقیه ایراد بگیرم و خیلی هم راحت تصمیم میگیرم اما کمال گرام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برا خودم خیلی کمالگرام و این پدرمو درآورده ، هر کی رو میخواین نفرین کنید دعا کنید ترکیب ای دی اچ ...

من الان تست ازدواج دادم نشون میده من کمالگرام خب ولی تا حالا که خودم باهاش اذیت نشدم این چه کوفتیه باز

خب میگن کمال گرا ها که به بقیه هم سخت میگیرن  ولی من تا حالا مشکلی با این قضیه نداشتم باعث پیش ...

منم تا ی جایی باعث پیشرفتم شد

وقتی یه خورده ضعیف بشی باعث میشه کلا ول کنی همه چیو چون دیگه عالی نیستی توش!

منم مشاور رفتم گفت کمالگرایی ‌ از خودمم خیلی کوتاه میام بقیرو زیاد درک میکنم 

منم تا ی جایی باعث پیشرفتم شد وقتی یه خورده ضعیف بشی باعث میشه کلا ول کنی همه چیو چون دیگه عالی نیس ...

پس میشه هم کوتاه اومد و انعطاف پذیر بود و هم کمال‌گرا؟ 

من الان تست ازدواج دادم نشون میده من کمالگرام خب ولی تا حالا که خودم باهاش اذیت نشدم این چه کوفتیه ب ...

چطوری متوجه نشدی تا الان احتمالا ب نشونه ها توجه نداشتی 

مثلا خیلی توقعات رویایی از همسرت داشتی ک اینو تو تست نشون داد ؟ 

چطوری متوجه نشدی تا الان احتمالا ب نشونه ها توجه نداشتی  مثلا خیلی توقعات رویایی از همسرت داشت ...

نه من اصلا توقعات رویایی از همسر ندارم کلا الانم دارم با شخصی ازدواج میکنم که هیچی نداره فقط خوش قیافه و اخلاقش خوبه نه درآمد آنچنانی نه خونه و ماشین فقط خانواده داره

نه من اصلا توقعات رویایی از همسر ندارم کلا الانم دارم با شخصی ازدواج میکنم که هیچی نداره فقط خوش قیا ...

راستش من نمیدونم چطوریه این داستانش و چرا برا شما کمالگرایی تشخیص داده شد چون من خودم کمالگرام و هر روز بخاطرش اذیت میشم حتی بخاطر کوچکترین مسائل  نمیشه متوجه اش نشد ، احتمالا خفیف هست یا همچنین چیزی