2777
2789
عنوان

زن ها از یه جا به بعد ترکت میکنن

111 بازدید | 4 پست

ما زن ها اوایل سکوت میکنیم .

صبر میکنیم.

صبر میکنیم.

کم کم سعی میکنیم مشکلات را حل کنیم .صحبت کنیم. 

طی ماه ها این تکرار میشود،اما بعد از مدتی همان حرف هارا کمی گریه و بغض چاشنی اش میزنیم.

میگذرد و میگذرد.

دیگر آرام صحبت نمیکنیم ،گریه نمیکنیم،فریاد میزنیم .آنقدر جیغ و داد میکنیم تا بلکه شنیده شویم.

شنیده که نمیشویم پس زده میشویم تحقیر میشویم.

باز هم سکوت میکنیم اما نه از آن سکوت ها که صبر دارد ،از درون مرده ایمم ک زبانمان ،دهنمان لال میشود .انگار دهانمان را با نخ و سوزن بهم دوخته اند.

در آخر به خودمان می آییم که رفته ایم ،چمدانمان را زیر بغل گرفته ایم و ترکشان کرده ایم....

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

و منی ک دقیقا رسیدم ب مرحله آخر

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

2790
2778
2791
2779
2792