2777
2789
عنوان

سلام

82 بازدید | 14 پست

سلام به همه خوبین من یه سوال داشتم من چهارشنبه حس کردم گلوم یه جوریه و فرداش صدام گرفت و جمعه خداروشکر صدام باز شد بعد من سرفه هم دارم هم خلط داره هم خشکه قرصم دارم میخورم ولی چون معده ام حساسه محبورم نصفه شو بعد ناهار بخورم اون یکی هم بعد شام بعد سرفه ام زیاده و مجبورم اب بخورم میخواستم ببینم واسه سرفه چی خوبه؟

واسه سرفه سیب ویه قاشق عسل واناب رامثل دم نوش درست کن بخورفوران خوب میشی دوسه باربخورنیازبه قرص نیست

سلام عزیزم سیب هم مامانم پنجشنبه رنده کرد واسه گرفتگی صدام خوب بود خداروشکر قرصم واسه گلوم میخورم که اگه عفونت داره خوب بشه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام عزیزم سیب هم مامانم پنجشنبه رنده کرد واسه گرفتگی صدام خوب بود خداروشکر قرصم واسه گلوم میخورم که ...

سلام ازماست عزیزم قرص همین مترونیدازول مال عفونته وآزیترومایسین ۵۰۰ بگیرباآب زیادبخورانشاالله خوب میشی

میتونی اخرشب وصبح عسل کنی تویلیوان اب جوش بخوری زودخوب میشه 

عسل چون شیرینه میترسم تو سینه ام بخوابه امروز تو صبحونه یه کم نون و عسل خوردم بقیه اش نون پنیر خوردم میدونی من اهل میوه خوردن ننیستم یعنی کم میخورم چون خوردنن شون برام سخته بیشتر میوه های شیرین دوست دارم مثل پرتقال شیرین و هندونه مامانم تو صبحونه گفت به جای اب چای بخور میوه بخور چون قرص اب بدنتو میکشه ولی من چای هم نمیخورم یا کم میخورم چون بهش عادت ندارم میگن فکر کنم پارسال بود یا قبلش نمیدونم ولی خواستم خودمودبه چای خوردن عادت بدم ولی نشد بعد آبم کم میخورم میلم به اب کمه همین ابی هم میخورم به خاطر سرفه ام هست که اروم بگیره میدونی مامان من چای خیلی میخوره طبع بدنش گرمه ولی بدن من سرده 

عسل چون شیرینه میترسم تو سینه ام بخوابه امروز تو صبحونه یه کم نون و عسل خوردم بقیه اش نون پنیر خوردم ...

اهامنم بدنم سردخوب عزیزم اینطورنمیشه خودتوعادت بده همچی بخوری هم برااب بدنت هم واسه ویتامین اینطوری نمیشه که ببین قرص اگه نخوری همینطوربدنت ایمنیشوازدست میده عفونت پشت عفونت میگیره کامل درمون نمیشی اگه ناراحتی معده داری درمون کن برودکترخوب چون معدت روکل بدن اثرمیزاره

اهامنم بدنم سردخوب عزیزم اینطورنمیشه خودتوعادت بده همچی بخوری هم برااب بدنت هم واسه ویتامین اینطوری ...

ببین من بد غذا نیستم فقط میوه و سبزی و اینا یا نمیخورم یا کم میخورم ولی خوب با چیزهای ترش ضعف میکنم ضعف گشنگی نه یه چیز دیگه 

ببین من بد غذا نیستم فقط میوه و سبزی و اینا یا نمیخورم یا کم میخورم ولی خوب با چیزهای ترش ضعف میکنم ...

میدونم دخترمم کوچیکه همه نوع غذاومیورونمیخوره پسرمم همینطورولی خوب لازمه سعی کن بخوری

میدونم دخترمم کوچیکه همه نوع غذاومیورونمیخوره پسرمم همینطورولی خوب لازمه سعی کن بخوری

میدونی من چند ماه پیش یه مدت ابمیوه زیاد میخوردم منظورم از این شیشه ای ها هست با اب میخوردم ولی بعدش رفتم داروخونه و فهمیدم باز چاق شدم استعداد چاقی دارم من خود میوه برام سخته حتی یه بار چند وقت پیش مامانم به داداشم انار داد و کم خورد منم اومدم توش شکر ریختم که بتونم بخورم یعنی خواستم شیرین بشه ولی نشد ولی مامانم پرتقالو با نمک‌ میخوره اونم پرتقال ترش پازسال ابجیم از شمال پرتقال اورده بود که گفت شیرینه ولی من نخوردم یا کم خوردم دقیق نمیدونم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز