2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره زندایی بابام 

فکر میکنم اوایل تابستون بود متوجه شد برسه عمل کردن اون تیکه رو برداشتن الان که خیلی خوبه دکتر هم گفته اصلا شیمی درمانی اینا نیاز نداره از نظر ظاهر هم خداروشکر خیلی خوبه و فرقی نکرده

تازه کلی مریضی زمینه ای هم داشت کلا این مدلی که همیشه یه قرصی داره بخوره با این بدن باز هم خداروشکر بخیر گذشت

میشه برای استخدام شدنم نفری یه صلوات بفرستین🥺
عزیزم بیمار شما چند سالشونه ؟؟  باید جراحی بشن ؟  پیشنهاد میدن برای درمان پیش دکتر فاضلی ...

سلام عزیزم.. بله جراحی شدن و خداروشکر جراحی خوب بود و به جایی متاستاز نداده بود ولی ۳ غدد لنفاویش درگیر شده بود که دکتر ۲۷ رو درآورده والان داره شیمی میشه‌.. ۳۵ سالشه

الان تو دوره جدید هستیم که خیلی خوب میشه با همه بیماری ها مقابله کرد تو بیماری سرطان فقط استرس که اد ...

خداروشکر خودش خوبه بی توجهش بهش و داره زندگیش رو میکنه ولی من خیلی نگرانم.. میترسم بعدش خدای نکرده عود کنه.. زندگیم زهر مار شده واقعا

من پدرم پارسال کولونوسکوپی کرد دوتا پولیپ داشت تو روده حین کولونوسکوپی هم روده پاره شد و چند وقتی کیسه ای،شد . بعدش برادرم رو فرستادم برای چکاپ که کولونوسکوپی بشه ، اونم پولیپ داشت برداشت. یک ماهه بابت این موضوع دنیا رو سرم خراب شده .... برادرم هیچ علائمی نداشت اصلا فقط من از استرس فرستادم چکاپ که اونم پولیپ داشت . پولیپ از نوع پیش سرطان بود . داداشم ۳۳ سالشه . از اون روزه که کولونوسکوپی شده همش استرس و ترس،از آینده دارم شدید از طرفی پدرم و از طرفی برادرم . پولیپ روده و مریضی روده به شدت ارثی هست. 

خدا همه مریض هارو شفا بده . من حال شمارو کاملا درک میکنم .... 

سلام عزیزم.. بله جراحی شدن و خداروشکر جراحی خوب بود و به جایی متاستاز نداده بود ولی ۳ غدد لنفاویش در ...

از ته دل آرزوی سلامتی دارم برای بیمارتون . حالتون رو کاملا دررررررررک میکنم . تو این یکسال روزی نیست من به مریضی روده فکر نکرده باشم الانم برادرم پولیپ داشته قشنگ دنیا رو سرم خراب تر شده . 

,مادرم از سال 87 روماتیسم مفصلی داشت که خیلی پیشرفت کرده بود قرص کورتون و امپول متتروکسات هر هفته میزد اسفند 94 سرطان روده گرفت عملش کردن کلوستومی بهش وصل کردن برای مادرم نوع 4 بود که متاسفانه اردیبشت 94 فوت کرد و جلوی چشم ما ذره ذره اب شد

پولیپ مشکلی نداره فقط چکاپ کنن مرتب

نوع پولیپ پیش سرطان بوده از آینده وحشت دارم که زبون لال  عود نکنه باز . 

بازم پدرم برج ۱۱ کولونوسکوپی مجدد داره برای چک کردن اینکه ببینن پولیپ برگشته یا نه .‌

الهی بیمارتون این روزارو به سلامتی کامل طی کنن .