2777
2789
عنوان

زندگی خوابگاهی با یه مشت ادم پرو

712 بازدید | 23 پست

تا حدودی خوبن ولی تازگیا متوجه شدم ک بی اجازه از خورد و خوراکم استفاده میکنن .حقیقت اینه ک ما وضع مالی بدی داریم طوری ک من مدتها نمیتونستم برای خودم وسایل صبحانه بگیرم در صورتی ک اونا میشستن مفصلاصبحانه میخوردن و دائما تو تفریح و لباس خریدن و بیرون رفتنن ولی خب من شرایط مالیش رو ندارم و از خیلی چیزا باید بزنم ک بتونم یه وعده بیرون بخورم یا حتی خوراکی بخرم حالا این هفته خونه بودم برگشتم دیدم وسایلم نصف شده یا مادرم برام غذا گذاشته بود پاشد رفت در یخچال بدون اجازه برش داشت اورد وسط گذاشت در صورتی ک من اصلا اینجوری نیستم و عمرا بدون اجازه به وسایل کسی دست بزنم و باهاشون بیرونم بری هزارتومنش هم باهات حساب میکنن خیلی از این حرکت بهم برخورده چطوری بهشون بگم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برم خوابگاه روز اول به همشون میگم کسی نباید به وسایلم دست بزنه اونام اگه آدم باشن دست نمیزنن بی اجازه

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

ببین باید از تجربه دارها بپرسی، ولی باید با یکی صمیمی بشی، و یک جورایی گوشی و بدی دست شون که برات سخته. نمی دونم، جنبه دارن یا نه. ولی مثلا بخشی از مشکلات مالی و بگی، شاید عقلشون اومد سرجاش، ولی کلا من اینو خیلی تو خوابگاه شنیدم که خوراکی همدیگر و برمی دارن... شاید باید بی خیال بشی و تو هم خوراکی  های  اونا را بیاری وسط با هم بخورین

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
مثل ادم باهاشون برخورد کن  اینا دیگ چ پرروهایی هستن

خیلی بعد جالب اینه علاوه بر ماهانه ای ک میگیرن چهار تومنم خانوادهاشون میدن و من با ماهی هفتصد تومن دارم سر میکنم ولی مث اینا نخورده نیستم 

من برم خوابگاه روز اول به همشون میگم کسی نباید به وسایلم دست بزنه اونام اگه آدم باشن دست نمیزنن بی ا ...

گوش نمیدن خواهر ساده ای.. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
ببین باید از تجربه دارها بپرسی، ولی باید با یکی صمیمی بشی، و یک جورایی گوشی و بدی دست شون که برات سخ ...

اخه من میدونمم اونا حقوق بگیرن خانواده هم کمکیشونه ولی باز به خودم اجازه نمیدم به وسایلشون دست بزنم 

اخه من میدونمم اونا حقوق بگیرن خانواده هم کمکیشونه ولی باز به خودم اجازه نمیدم به وسایلشون دست بزنم& ...

ببین من خوابگاهی نبودم ولی اونایی که بودن اینو خیلی میگن، یکجور سرگرمی و هیجان و فان براشون. فکر نمی کنن یکی واقعا اذیت میشه. یک راهس اینکه بیافتی به سفت و سخت کاری یک راهشم اینکه یک ذره شل کنی، نمی گم برای اونها را بدون اجازه برداری ولی، مثل خودشون جلوشون کل خوراکی را و برداری و بخوری

ببین من خوابگاهی نبودم ولی اونایی که بودن اینو خیلی میگن، یکجور سرگرمی و هیجان و فان براشون. فکر نمی ...

نمیدونم واقعا تو ذاتم نیست اخه قطعا اون برای خودش خریده حالا خیلی تعارف کنه من یه ذره بخورم نه ک همشو بگیرم ازش بذارم وسط بقیه هم بخورن .همین دختره ک میگم این حرکت زده بود بمیره چیزی تعارف نمیکنه 

به نظم کلا تا میشه هیچی تو یخچال نذار چون کلا خیلی ها اینطورین و مال مردم را مال مردم نمیدونند. والا کلا هر جا که یخچال عمومی هست اگه چیزی توش گذاشتی نباید امید داشته باشی کسی دست نزنه. ولی مثلاً به جای پنیر ی چیز بگیر که بشه بذاری تو کمد خودت.

دیگه زندگی مشترک با دیگران این مشکلاتم داره... اینم بدون اکثرا خیلی بی فرهنگن، شما خودت را نبین که شخصیت داری همه مثل شما نیستن و عوض هم نمیشن پس شما باید تغییر رویه بدین🌹

عزیزم من خودمم خوابگاه بودم ، اره یسری ها اینجوری هستن ولی به غذای هر کسی دست نمیزنن، خودت باید حد ‌حدودت رو‌مشخص کنی که طرف جرات نکنه اینکارو انجام بده… اگه باهاشون صمیمی بشی سو استفاده میکنن، اگر واقعا اذیت میشی بکش کنار و باهاشون ارتباطت رو‌کمتر کن که احساس صمیمیت نکنن،بعدش هم رک و مودبانه هم میتونی بگی مثلا من روی غذا و خوراکی هام حساسم و هر غذایی نمیتونم بخورم لطفا از وسایل من استفاده نکنین نمیتونم هی برم خرید کنم

نمیدونم واقعا تو ذاتم نیست اخه قطعا اون برای خودش خریده حالا خیلی تعارف کنه من یه ذره بخورم نه ک همش ...

یکبار این کار و بکن نترس، خوابگاه جامعه کوچولو ما هست. یکسری ها تو زندگی محل کار، خانواده همسر همینن، گاهی روش مقابله به مثل اینکه مثل خودش رفتار کنی، تا سنگینی کار  و بگیره، البته که بعضی ها خیلی پروتر هستن، ولی کمی میکشن عقب. اگر میشه خوراکی های خشکباری بگیر نگذاری تو یخچال یا حجم های کم. یا نقطه ضعفشو پیدا کنی، بعضی ها روی حرف حساس هستن و جلوی جمع بگی. زندگی گاهی بی رحمه و چاره ای نداری