2777
2789
عنوان

دندووون 🥲جراحی🤕

106 بازدید | 17 پست

سلام خانوما‌

من میخوام ایمپلنت دندون انجام بدم؛شنیدم بعدش باید از آنتی بیوتیک(چرک خشک کن) استفاده کرد اما من حساسیت دارم ب آنتی بیوتیک🥲

شما راه حلی ب ذهنتون نمیرسه؟تجربه داشتین؟

یا یه چیز گیاهی واس از بین بردن عفونت جراحی و ایمپلنت.

من انتی بیوتی نخوردم فقط قبل و بعد مسکن باید بخوری

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من انتی بیوتی نخوردم فقط قبل و بعد مسکن باید بخوری

وااااااااییی عزیزمممم پروفتو دیدم یهو شناختمت 

تو همیشه تو سایتی من دوروز پیش یهو ب سرم زد بعد مدتهاااا وارد کاربریم شدم

چقد سایت نسبت ب چندسال پیش فرق کرده انگاری همه کاربرا کم سن و جوونن 😍 

تو ک منو نمیشناسی ولی من قشنگ تورو یادمه ❤️❤️

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
عه نخوردی؟اذیت نشدی؟عارضه ای نداشت؟کِی انجام دادین

چهار ماه پیش نه حین ایمپلنت ک بی حس بودم بعدشم درد داشتم با مسکن قابل تحمل بود 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم
وااااااااییی عزیزمممم پروفتو دیدم یهو شناختمت  تو همیشه تو سایتی من دوروز پیش یهو ب سرم زد بعد ...

عزیزممم 🥰🥰🥰😘 خوشحال شدم از محبتت 😊 راستش منم خعلی خعلی کم میام اینجا چون بقول تو هم مثل قبل جذاب نیس هم کاربرای خعلی خوب قدیم هم نیستن الان بیشتر نوجونا اومدن تو سایت 

ب همه انواع آنتی بیوتیک ها آخه حساسیت دارم دکترم تزریقی نوشت باز حساسیت دادم براهمین موندم چ کنم&n ...

مسئله ای نیست قبلش به دکترت بگو خودش میدونه چی بگه مصرف کنی فقط سمت داروهای خونگیو توصیه صغری خانومو اینا نرو چون چیزی خارج از تجویز پزشک مصرف کنی مستقیم سمت حفره فکت میره و عفونت وحشتناک میکنی پماد دهانی شاید بهت بده پمادای انتی بیوتیک دار برای دهان زیاده

عزیزممم 🥰🥰🥰😘 خوشحال شدم از محبتت 😊 راستش منم خعلی خعلی کم میام اینجا چون بقول تو هم مثل قبل جذا ...

اره دقیقا عزیزدلم . دلم برا روزایی ک بقچه و لیـــلا و هارلی و وروجک و غلاق بودن تنگ شده هارلی چ تاپیکایی میزد یادته ؟

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊
اره دقیقا عزیزدلم . دلم برا روزایی ک بقچه و لیـــلا و هارلی و وروجک و غلاق بودن تنگ شده هارلی چ تاپی ...

همشونو یادمه از قبل تر هم یکم اگ اسم هارو بشنوم یادم میاد مثلا از خانوم اقای علی تو یادته ؟ گومبولی ؟ یه کاربر هم بود دستیار تهیه کننده سینما بود پروفش فک کنم عکس جوکر بود اسمش نوک زبونمه اون قدیما چ تاپیکا داشتیم آدم کیف میکرد 

همشونو یادمه از قبل تر هم یکم اگ اسم هارو بشنوم یادم میاد مثلا از خانوم اقای علی تو یادته ؟ گومبولی ...

واااایی خانوم اقای علی رو قشنگ یادمه عزیزمممم گومبولی هم یادمه ولی دستیار کارگردان یادم نمیاد عوضش اون پسره ک عکس کاربرارو برمی‌داشت یهو تاپیک میزد عکسارو پخش میکردو یادمه 😂 ... 

واقعا چ روزایی بود 

الانم تورو دیدم یهو خوشحال شدم حس غریبی داشتم خوبه ک توام هستی 😘😍❤️ عزیزدلمی

واااایی خانوم اقای علی رو قشنگ یادمه عزیزمممم گومبولی هم یادمه ولی دستیار کارگردان یادم نمیاد عوضش ا ...

گومبولی برای من اسطوره ادب و شخصیت بود و خعلی از کاربرای دیگ  ک دوسشون داشتم واقعا مثلا اون دختره بود زود ازدواج کرد عروس عمش شده بود خار چشم بعضی کاربرای اینجا بود 😂یادته؟ اسما فقط سخت داره یادم میاد 

واااایی خانوم اقای علی رو قشنگ یادمه عزیزمممم گومبولی هم یادمه ولی دستیار کارگردان یادم نمیاد عوضش ا ...

اخ عزیز دلم خوشحالم کردی مرسییی 😘😘😘😘حس خوب گرفتم ازت 😇😇😇