تا اسم خابیدم میاد گرسنه میشم حتی اگر قبلش شام خورده باشم از شدت گرسنگی نمیتونم بخااابم.چرا عاخه باید ساعت سه نصفه شب پفک بخورم😐ولی چاق نمیشم خدا رو شکر😂اینم ی مزیته فیکس ۷۰کیلوام
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
بهترین تجربه زندگیم بود در عین حال که مستقل بودم ولی هیچ کاری انجام نمیدادم چون غذا بهمون میدادن خوابگاه رو خودشون تمیز میکرد سرویس بهداشتی رو هم خودشون تمیز میکردن
خوابگاه ما مثل بقیه شهرا نبود تا ۱۱ شب دخترا اجازه بیرون بودن داشتن
بهترین تجربه زندگیم بود در عین حال که مستقل بودم ولی هیچ کاری انجام نمیدادم چون غذا بهمون میدادن خوا ...
منم خوابگاهم همین بود نظافت سرویسا و راهرو با خوابگاه بچد ولی نظافت اتاق با خودمون بود که نوبتی انجام میدادیم البته غذا هم میشد بگیریم ولی من غذاهای خودمو بیشتر دوسداشتم هم اتاقیامم خودشون میپختن من فقط روزایی که کلاس داشتم ژتون میگرفتم از غذای دانشگاه میگرفتم
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
آره ماهم اتاق نوبتی با خودمون بود غذاهم کیفیتشون خوب بود همیشه از سلف میگرفتیم کلا خوابگاه تج ...
آره عالیه
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇