2821
2789
عنوان

متفرقه

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 76 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو پروفایل نوشته ۲۷ سالتونه ب نظرم وقت زیاد داری برای ازدواج

گل ازدواج همین مواقع هست اگر یک سری مسائل رو داشته باشیم

منت سرم بگذارید و در تاپیک هایم شرکت کنید
من جدیدن مشکلم هرچی ناراحت میشم اصلا نمیتونم گریه کنم  حس خیلی بدی دارم نمیتونم خودمو خالی کنم ...

گریه نکن خوب چه اصراریه 

به حاله بد دامن زدن دردی دوا نمیکنه 

الهی که از این به بعد همیشه بخندی و شاد باشی گلم

سلام ..

ببین برادر من این شکست برات بشه تجربه ای ک موفق تراز قبل بشی ..

اگ درس میخونی همونو بهتراز قبل ادامه بده 

تایم ازادت برو باشگاه حتما 

شغلی ک داری بیشتر روش تمرکز کن 

دوسه ماه ی بار با دوسه تا از رفیق هات ب مسافرت ۲تا ۳ روزه برو و خستگیه روح و جسمتو دربیار .. 

آدمی ک موندنی باشه توی زندگی هزااااار دلیل برای رفتن داره اما باز هم ب حرف دلش گوش میکنه و میمونه 

کسی هم ک نخاد هرروز ی بهونه میاره برای رفتن و اخرشم میره ... 

داداش خودم بخاطر دخترخاله م خودکشی کرد 

اون رفت ازدواج کرد طلاق گرفت داداشم چسبید ب درس و دانشگاه و تفریح سالمش 

۱۰سال گزشته داداشم شرکت خصوصی داره تو کارش موفقه عاشق شد ازدواج کرد خداروشکر .. 

الان گاهی حرفش پیش میاد بخودش میخنده میگ چرا من خودمو درگیر ادمی کردم ک لایق عشقم نبود .. 

میدونم سخته دوره ی سوگواری داری میگزره این روزا 

بخودت زمان بده بعدش قدرتمند سرپا شو و بخودت و زندگیت برس مطمئن باش عشق واقعیت سرراهت قرار میگیره خدا سورپرایزت میکنه..

فقط بهیچ وجه توی رابطه نرو ک بخای قبلی رو فراموش کنی و این وسط ی دختر دیگ ب حال و روز خودت دچار بشه .. 

فقط روی خودت و درس و کار و تفریح سالم تمرکز کن ودیکرهیچ...

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊
گل ازدواج همین مواقع هست اگر یک سری مسائل رو داشته باشیم

خب سعی کن تو یک سال اینده یه دختر خوب پیدا کنی

کسی که رفته قسمتت نبوده

مطمئن باش یکی دیگه هست

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

گریه نکن خوب چه اصراریه  به حاله بد دامن زدن دردی دوا نمیکنه  الهی که از این به بعد همیش ...

همچنین عزیزم 

یجوریی رفتار میکنید ک مجبور میشم..،با تمام علاقه ای ک نسبت بهتون دارم ..،...نبودنتون ترجیح میدم .•♡•.
سلام .. ببین برادر من این شکست برات بشه تجربه ای ک موفق تراز قبل بشی .. اگ درس میخونی همونو بهتراز ...

سختمه خیلی سخته برام البت هر چیزی سختی خودش رو داره

سختمه خیلی سخته برام البت هر چیزی سختی خودش رو داره

بله خب سخته ولی چاره ای نیست باید بگزره 

واین نیز بگذرد....  و چون میگذرد غمی نیست... 

اینو از من ک آب شدن داداشمو جلوی چشام دیدم ب یادگار داشته باش بخدا روزی میرسه ک خنده ت میگیره ب حال و روز امروزت ... 

سلام .. ببین برادر من این شکست برات بشه تجربه ای ک موفق تراز قبل بشی .. اگ درس میخونی همونو بهتراز ...

نظرتون بشدت درست و منطقی است منتها بعد از ۳۰دیگه قرار نیست درگیر کنم خودم رو چرا دختری بیاد تو رفاهیاتم چرا پدر و مادرم که تو هستیم درکم نکردن شخصی همسن و هم عقیده خودم رو میارن کنارم که بعداً یکی تو رفاهیاتم بیاد تو زندگیم؟ بعد از ۳۰سالگی چون دیگه حوصله خودمم ندارم و همچون پیرمرد ها خواهم بود به هیچ وجه حتی اگر قسمتم باشه اون شخص سمتش نخواهم رفت

بله خب سخته ولی چاره ای نیست باید بگزره  واین نیز بگذرد....  و چون میگذرد غمی نیست...&nbs ...

مشخصه ازتون تحصیل کرده آید ،و تحصیلات عالیه هم دارید.

نظرتون بشدت درست و منطقی است منتها بعد از ۳۰دیگه قرار نیست درگیر کنم خودم رو چرا دختری بیاد تو رفاهی ...

بله کسی ک رفت دیگ رفته برگشتن بهش دوراز جون حماقت محظه ....

الان تموم حرفایی ک میزنی بخاطر حالخرابیاته 

بخاطر دلیه ک ب درد اومده میگزره همش با دقایق زجرآورش .. 

یادت باشه هیچکسی تودنیا نمیتونه بیشتر از آرامش روح و روان و جسمت ارزشش بالاتر باشه...

مشخصه ازتون تحصیل کرده آید ،و تحصیلات عالیه هم دارید.

ن عالیه نیست گرافیک خوندم و ادامه ندادم 

ولی کتاب زیاد میخونم و گاهی شعر میگم واس خودم و بداهه گویی دارم در مورد مطالبی ک ببینم در لحظه..

بیشتر از این هیچی نیستم..

بله کسی ک رفت دیگ رفته برگشتن بهش دوراز جون حماقت محظه .... الان تموم حرفایی ک میزنی بخاطر حالخرابی ...

حال خرابی برادران چقدر طول کشید

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792