2777
2789

و امید از میان همین زخم ها میتابذ

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعا بریدم... هرررررر چی سگ دو می زنم انگار نه انگار ای کاش می مردم

خدا نکنه، مطمعن یه روز به نتیجه میرسه، بهرحال کشاورزی هم ک یه درخت رو میکاره سال بعد ک ثمر نداره،. هزچیزی باید صبوری همراهش باشه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
ممنونم🫠

همیشه مطمعن باش هرکاری درین دنیا بی نتیجه نیست و یه روز نتیجشو میبینی، تمام اینا دقیقا یه نظم خاص داره و کافیه صبوری کنی و هیچوقت نا امید نشی

2790
2778
2791
2779
2792