2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه مستجر نشین های کثیف رو

374 بازدید | 24 پست

خونه دسته گلمو به گند کشوند زنیکه کثیف … خونه نو ساز بود دادیم اجازه 

زنیکه خونه رو بطور اشغلانه تحویل داد اینقدرررر کثیف بود که فکر کنم توی این یک سال یکبار دسشوی نشست کل دسشویی شده جرم حتی ارتفاع جرم به یک سانت میرسه همسرم اسید هم زد تمیز نشد قوی ترین مایع من و جرمیگیر وهمه چی زدیم یه ذره تمیز شد 

حمام هم همیطور ادم حالش بهم میخوره حمام کنه 

میشه بگید چیکار کنم🥲🥲😭😭😭اصلا دلم نمیکشه برم برای زندگی توی این خونه مجبورم😭

کسی راه حل داره جرم ها رو بکنیم؟؟؟ 

کابینتت و همه چی رو شکسته تحویل داد دیوار هم پر کثیفی 

باورتون میشه ماهی ۲۰۰ هزار ازش میگرفتیم 🥲دلمون براش سوخته بود نمیدونستم اینقدر ضرر میرسونخ

ما دوتا خونه نوساز رو دادیم رهن

ب گند کشیدن

یک‌ روز خودم را خواهم بخشید، از آسیبی ک به خویش روا داشتم، از آسیبی که اجازه دادم دیگران بر من روا دارند و چنان محکم خویش را در آغوش خواهم کشید که هرگز ترک خود نکنم.🫂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از پول پیش،کم میکردی خب

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

یکی از آشناهای ما هم خونه ی تمیز و سالم رو تحویل مستاجر داد و مستاجر گند زد به خونه در حدی که در اتاق خواب هارو با لگد زده بودن شکونده بودن!!!

صاحل خونه تا قرون آخر ازشون خسارت گرفت و خسارت رو از پول پیش کم کرد

کارگر بیار خودشون تمیز میکنن بلدن با چی تمیز کنن کارشون همونه سمارشو از اینترنت پیدا کن میفرستن کار ...

شهرستانم کرمان پیدا نک‌ردم یکی رو گفتم بیاد گفت با وایتکس میام🥴

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792