2777
2789

خیلی درس خون خون بودم عاشق رشته انسانی و معلم شدن معدلم بالا بود زورم کردن برم تجربی هیچوعلاقه ای نداشتم بازم معدلموبالا بود اما کنکور ۴ سال موندم گند زدم اخرش بهم گفتن ۳ انتخاب داری اقتصاد مدیریت حسابداری بین بد و بدترش بد رو انتخاب کردم حسابداری برام مرگ بود نمیتونستم بخونم تا اینکه ازدواج کردم پارسال همسرم حمایتم کرد اما از شانس من شد ترمیم معدل درگیر اون شدم تراز کنکورم پایین شد و مجاز شدم واسه بار اول خیلی خوشحال بودم که تونستم به هدفم نزدیک شم بعدش بارداز شدم الان خیلی دلم گرفته کاش همون اول لیسانس علوم تربیتی میگزفتم الان میتونستم تو ازمونا شرکت کنم نه سردرگم باشم سن فرهنگیانم که مشخص نیست اخه چرا گاهی اینجوری میشه اگه تصمیمو به خودم میزاشتن الان معلم بودم چقد خوشحال بودم جالب اینجاس خانواده م کلی سرکوفت میزنن هرکسی لیسانس گرتفه و ازمون شرکت میکنه زندگی منو حروم میکنن بخدا دیگه نابودم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان