2777
2789
عنوان

وای بچه ها کمککک

232 بازدید | 20 پست

برای کار ازمایشگاهمو باید پروژه انجام میدادیم، یه ازمایش انجام میدادیم

من هیچی اماده نکردم، ۳ هفته وقت بود فردا باید ببرم😭💔

شما ازمایشی بلد نیستین؟

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در چ موردی موضوعش

ازمایش شیمی

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.
من ازمایش انچنانی بلد نیستم اما با محلول اب و کات کبود و میخ و پتاسیم پرمنگنات و از این چیزای ساده ...

چجوریه؟

تنها ازمایشی که یادم مونده از مدرسه تهیه نبات و زاج سفید بود و تبدیل اب نمک به نمک 😁😁 کمکم در این حده به دردت میخوره موضوع رو برات بشکافم 😁😁

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
چجوریه؟

اولی اب و کات کبود رو مخلوط میکنیم تا یه محلول همگن به دست بیاریم

بعد میخ رو میندازیم توش و محلول رو به  مدت یک هفته،یه گوشه نگهداری میکنیم بعد یک هفته اون میخ زنگ میزنه

حساب کاربری دست دونفرهست🤍

تنها ازمایشی که یادم مونده از مدرسه تهیه نبات و زاج سفید بود و تبدیل اب نمک به نمک 😁😁 کمکم در این ...

زاج سفید چیه؟

اولی اب و کات کبود رو مخلوط میکنیم تا یه محلول همگن به دست بیاریم بعد میخ رو میندازیم توش و محلول ر ...

من فردا باید پروژه رو تحویل بدممم

زاج سفید چیه؟

یه چیزی مثل نبات بود دونه های ریز میگرفتیم تو اب حل میکردیم. بعد میریختیم تو یه لیوان ، یه نخ پنبه ای به یه سیخ چوبی میبستیم انتهای نخ تو لیوان بود بعد حدود یه هفته دور نخ زاج سفید مثل قندیل میبست ، دقیقا مثل رشته های نبات ، میبردیمش مدرسه. البته خوردنی نیست زاج سفید 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ازمایش شیمی

طرز تهیه سدیم استات

در یک ظرف یا بِشر بزرگ، جوش شیرین را به سرکه اضافه کنید. این کار را به مرور زمان انجام دهید و در این میان، مخلوط را هم بزنید. جوش شیرین و سرکه در اثر واکنش، سدیم استات و گاز دی‌اکسید کربن آزاد می‌کنند. اگر سرکه و جوش شیرین را به آرامی یه یکدیگر اضافه نکنید، ماده حاصل از واکنش، به صورت یک آتشفشان از ظرف بیرون می‌ریزد.با انجام مرحله بالا، سدیم استات را تولید کرده‌اید اما این محلول، بسیار رقیق است و برای آزمایش جالب در شیمی که در نظر گرفته‌ایم مناسب نیست. بنابراین، نیاز داریم تا در صورت امکان، آب را از محلول خارج کنیم. بدین منظور، محلول را بجوشانید تا غلظت آن بیشتر شود. این کار را تا زمانی ادامه دهید تا بلورهای کوچکی به صورت یک فیلم نازک در سطح، بوجود بیایند. تحت حرارت ملایم، این فرآیند در حدود یک ساعت به طول می‌انجامد. در صورتی که از حرارتِ کمتر استفاده کنید، مایعی بی‌رنگ خواهید داشت اما با حرارت زیاد، مایعی به رنگ زرد یا قهوه‌ای تشکیل خواهد شد.زمانی که شعله را خاموش کردید، برای جلوگیری از تبخیر بیشتر، به سرعت روی ظرف را بپوشانید. بهترین کار این است که محلول را در ظرفی جداگانه بریزید. اگر دانه‌های بلوری در ظرف داشتید، مقدار بسیار کمی آب به آن اضافه کنید تا دانه‌ها حل شوند. در نهایت، ظرف را در یخچال قرار دهید تا دمای آن پایین بیایید.

من فردا باید پروژه رو تحویل بدممم

سرچ کن تو گوگل ازمایش های فوری یا ازمایش های علوم مدارس انواع مختلفش میاد اونی که راحت تره و میتونی رو انجام بده

سرچ کن تو گوگل ازمایش های فوری یا ازمایش های علوم مدارس انواع مختلفش میاد اونی که راحت تره و میتونی ...

ندیدممم😭😭

طرز تهیه سدیم استات در یک ظرف یا بِشر بزرگ، جوش شیرین را به سرکه اضافه کنید. این کار را ...

این خیلی سخته😭💔