2777
2789
عنوان

راستشو بگید

150 بازدید | 9 پست

نمیدونم چرا تاپیکای نینی سایت بیشترشون منفیه 

از زندگیتون راضی هستید؟

گاهی باخودم میگم چه دنیاییه که همه مینالن یکم انرژی مثبت باشید 

تعداد رای : 27
نظرسنجی
خوشبختم
12
44%
خوشبخت نیستم
1
3%
متوسط
14
51%
همین که انقدر وقت داری بیای نی نی سایت خوشبختی

چ ربطی داره

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین که انقدر وقت داری بیای نی نی سایت خوشبختی

وای بخدا گاهی انقدر حرص میخورم کاش میومدن از حال خوبشون میگفتن امروز یه نفر اومد گفت خداروشکر بعد از چند سال صبوری به همه خواسته هام رسیدم و زندگیم اونجور که دوست داشتم شده نمیدونی چقدر همه اومدن پست گذاشتن که چقدر خوب و خوشحال شدن

اره راضیم....بحث و دعوا با شوهرم زیاد داشتم و دارم.....ولی در مجموع خوبه....صبوره....کمک حالمه‌....حامیه....تو این ده سال شکر خدا ازش چیزی ندیدم..‌‌‌حتی بیشتر از خانوادم هوامو داره...‌هر چی هم داره رو به نامم کرده....ولی عیبش اینه ک ابراز علاقه نمیکنه زیاد اهل سوپرایز و این‌چیزها نیست.....ولی عادت‌های خوب بیشتر داره ک عیباشو میپوشونه

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
اینکه بیای بگی مثلا فلان بدبختیو دارمو بقیه بیان بگن وای راست میگی تو خیلی بدبختی که بدتره😕

ی وقتایی  آدم برای خالی شدن میاد اینجا...مثل درد و دله آروم میشه آدم

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔