2777
2789
عنوان

مصرف قزص اورژانسی و دزولست

619 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها 

یه سوال داشتم با وجود پیشگیری طبیعی و در کنارش مصرف قرص دزولست ( ضد بارداری ) ، اگه به پیشاب شک کنیم و قرص اورژانسی هم در ۲۴ ساعت اول بخوریم دیگه امکان بارداری که نیست درسته؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه قرص رو که تازه خوردم ولی تا موعد پریودیم ده روز اینا مونده

آخه اورژانسی خونریزی میاره چند ساعت دیگه خونریزی داری خیالت راحت باشه ربطی به پریودی نداره 

قرص باعث میشه رحمت مثل پریودی خونریزی کنه 

آخه اورژانسی خونریزی میاره چند ساعت دیگه خونریزی داری خیالت راحت باشه ربطی به پریودی نداره  قر ...

در کل میگم یعنی از سه تا روش پیشگیری استفاده کردم هم طبیعی هم قرص پیشگیری هم اورژانسی دیگه احتمال بارداری با پیشاب صفر میشه درسته؟ 

در کل میگم یعنی از سه تا روش پیشگیری استفاده کردم هم طبیعی هم قرص پیشگیری هم اورژانسی دیگه احتمال با ...

آره بابا خیالت اون اورژانسی پدر رحمت و در میاره درجا خون میوفتی و اینکه همیشه هم نباید اورژانسی بخوری خیلی خطرناکه 😐😐