2821
2789

گلم اگه حساب بورسی داری میتونی حسابت رو با اون شارژ کن بعد از اون برداشت کنی یا اگه بلو کارت داشته باشی میتونی بلو کارت رو باهاش شارژ کنی.

اگه هم که نشد از یه سوپر مارکت یا یه آشنا بخاد برات کارت بکشه و تو پول بگیر ازش

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
گلم اگه حساب بورسی داری میتونی حسابت رو با اون شارژ کن بعد از اون برداشت کنی یا اگه بلو کارت داشته ب ...

مغازه دارا انجام نمیدن  مال ویپاد نه بلو بانک؟

کی تموم میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مغازه دارا انجام نمیدن  مال ویپاد نه بلو بانک؟

ویپاد رو میتونی حساب بورسی شارژ کنی یدونه حساب تو ب لو هم باز کن که با اون بتونی نقد کنی

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
ویپاد رو میتونی حساب بورسی شارژ کنی یدونه حساب تو ب لو هم باز کن که با اون بتونی نقد کنی

خیلی ممنونم خدا خیرت بده ❤️❤️❤️❤️ اگه باز سوال پیش اومد برام میشه مزاحمتون بشم

کی تموم میشه 
خیلی ممنونم خدا خیرت بده ❤️❤️❤️❤️ اگه باز سوال پیش اومد برام میشه مزاحمتون بشم

البته گلم من خودم اکثرا از ویپاد وام میگیرم 

حساب بورسیش کجاست؟ نمی دونن چطوری میشه لطفا بیشتر توضیح بدین

کی تموم میشه 

گلم سهام عدالتش به کدوم کارتش واریز میشه و کارگزاری کدوم هست ؟

من کارگزاری مفید هستم اپلیکیشن مفید رو دارم از اونجا شارژ میکنم یه گزینه داره شارژ حساب میزنم بعد وارد اون حسابم میشه از اونجا برداشت میزنم

من کارگزاری مفید هستم اپلیکیشن مفید رو دارم از اونجا شارژ میکنم یه گزینه داره شارژ حساب میزنم بعد وا ...

سلام کارگزاری مفید چیه ؟ 

میشه وام ویپاد رو برداشت زد؟ 

میشه راهنماییم کنید گلم ممنون میشم💜

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
سلام کارگزاری مفید چیه ؟  میشه وام ویپاد رو برداشت زد؟  میشه راهنماییم کنید گلم ممنون می ...

سلام گلم قبلا با بلو میشد ولی الان نمیشه 

سلام گلم قبلا با بلو میشد ولی الان نمیشه 

گلم وقتی با حساب کارگزاری مفید پول و برداشت میکنم از ویپاد 

همون لحظه میشه از کارگزاری مفید پول و برداشت کنم یا باید حداقل یک روز بگذره 

گلم وقتی با حساب کارگزاری مفید پول و برداشت میکنم از ویپاد  همون لحظه میشه از کارگزاری مفید پو ...

یکی دو روز زمان میخاد